Avantaj Kutuları Uri Çıkmıyor!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aLPi^BY^aKReP tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha dün katlayıcı aldım hevesle kappa için uri gg biriktirip oyuna dönüş yapmayı planlıyorum. Ama ne hikmetse saatte 10-15k uri 100gg kastığım hesapta saatte anca 1-2k uri geliyor petimin yakıtını bile absorbe etmiyor ne oldu bu kutulara. Soğuma falan mı geldi bi problem mi var yardım edin kaldım öyle. Kutudan uri çıksın diye dua eder oldum.hayır hile kullandığım yok 7 yıllık hesap uyarı bile almamışım yatırdığım paranın haddi hesabı yok bu adalet oldu bigpoint? adam kumfleyken gelsin anında tıklasın ema atalım 1 sn sonra tekrar vurmaya başlıyor. Hİle önüne geçmek için dürüst oyunculara vurmayın böyle oyuncuları vurun LÜTFEN..

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlığınızın büyük harf olmaması gerekiyor. Kutu içerikleri ve sayıları sistem tarafından belirleniyor. Sizin şansınıza kalmış herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Keyifli forumlar.

3. Sayın yetkili kutulara ne oldu ? :(

hayır sabahtan beri sınıyorum çıkmıyor uri 5-6 saat boyunca ellerim ağrıdı çıkmıyor. ve tek şikayetçide ben değilim üste aktarınız lütfen. ayrıca forumu pek bilmiyorum düzeltilebiliyorsa siz küçültebilirsiniz teşekkürler

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Kutulardan çıkan uridium galaksi gates puanları tamamen şansınıza göre çıkmaktadır.Kutu sayısı o an haritada bulunan oyuncu sayısıyla orantılı olarak çıkmaktadır.Haritada ki kişi sayısı azaldıysa daha az kutu çıkmış olabilir.Onun dışında kutularda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.