avantaj kutuları yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LORD_WOLDEMORT tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben şunu merak ediyorum.

pet protokol, katlayıcı ve 4-1 4-2 veya 4-3 kullanarak avantaj kutularından max kaç uri alabiliriz.

cevap veririken ayrıntılarınıda verirseniz iyi olur.şunu bunu alman lazım uri max bu kadar alırsın diye.

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle petinizde 3. seviye otomatik toplayacı, 3. seviye 4 adet radar protokolü, 3. seviye 8 adet kurmatma modülü olmalı.bu sayede petiniz sizden biraz daha bağımsız hale gelip sizle beraber kutu toplayabilir.Petin protokollerinin hepsini açmak biraz sorun olabilir gerisini 2 3 gün içerisinde bitirirsiniz.Argenizede bağlı değişecektir topladığınız miktar.Arge ve protolleriniz full ise 512 uridium alırsınız kutulardan en fazla.

Keyifli forumlar.

3. ben 561 uri alıyorumda daha yükseliyomu merak ettim.

4. Merhaba ,

Bilgi verebilecek oyuncuların yardımını alabilmeniz için konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.