Avantaj Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ABCD168 tarafından 26 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ABCD168

ABCD168 User

Merhabalar,

Bu aralar çok konuşuluyor ben de merak ediyorum. Avantaj kutuları için soğuma süresi(belli bir süre topladıktan sonra gelen urinin azalması) kaldırılmıştı sanırım bu aralar. Tekrar geri mi geldi? 2 saattir kutu topluyorum uri çok nadir geliyor. Haşat oldum.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Soğuma süresi kaldırıldı.Bulunduğunuz haritadaki oyuncu sayısı etkilemektedir.

Keyifli Forumlar.

3. ABCD168

ABCD168 User

Harita bomboş tek ben varım 2,5 saat oldu 600 uri kasabildim anca. Sabah da milyon kişi vardı haritada yine aynı durum. Ayrıca ne kadar çok kişi varsa o kadar çok kutu çıkıyor o da daha yüksek uri şansı oluyor.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşlar kamufle alıp pet yardımı ilede topluyorlar.Onlarıda hesaba katmalısınız.

Keyifli Forumlar.

5. ABCD168

ABCD168 User

yani anlayamadım burdan nasıl bi sonuç çıkarmalıyız :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Haritada kutu toplayan başka oyuncular var ise böyle bir durum yaşanabilir.Bunlar açıkta veya kamufle olabilirler.

Sonuçta Kutulardan çıkanlarda bir nevi şansınıza bağlı olarak çıkıyor , Sizin aldığınız kutuda cephane olur diğer arkadaşın aldığında Uridium

Ancak gelen ve açıklanan bilgi Soğuma süresinin kaldırıldığı yönündedir.

Keyifli Forumlar.

7. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.