avantaj kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WightPro tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WightPro

WightPro User

[​IMG] son zamanlarda kutulardan sadece lcb-10 ve kredi çıkmaya başladı nerdeyse hiç çıkmıyor eskiden çok fazla vardı ve bu yüzden katlayıcı almaya korkuyorum.
    Soğuma diye bir şey varmı herkez yok diyor ama ben inanmıyorum.

2. Topladıkça bir süre sonra uri azalıyor. Ben kutu toplamam ama 1 kere toplayım dedim 1 saat topladım başta bol bol uri verdi sonra acıdılarda sadaka verdiler (300 kredi) :D

3. Öylede bazen bir an geliyor uridiumlar ard arda geliyor tabi bu zamanı tuturmak çok zor ama soğuma süresi var diyebilirim.

4. Valla ben pvpde iyi topluyorum uri olarak, ama gg resmen çıkmıyor ve bir süre sonra(3-4 saat) içerikler acayip azalıyor ben de bırakıp cubi falan dönüyorum

5. Merhaba ,

Çok önceden soğuma süresi sistemi vardı. Fakat bir süre sonra kaldırıldı ve merkezden kalktığına dair bilgi gelmişti. Şu anda soğuma süresi yoktur fakat oyuna genel yapısı itibari ile içerik oranları bir yerden sonra değişebiliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.