Avantaj kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

trollcake1 User

Arkadaşlar düne kadar etkinlik vardı kutulardan sağlam toplardım ama şimdi azaldı . Etkinlikle bi alakası varmı bunun?

NOT : PVPDE

2. Merhabalar

Etkinlik kutularında ki ödüller daha iyi normal avantaj kutularından sanırım bunu soruyorsunuz .

İyi forumlar.

3. trollcake1

trollcake1 User

Şimdi düzelttim adminim pvpde topluyorum düne göre az topladım bugün .

4. Merhabalar

Etkinlik zamanları kutuların içerikleri biraz daha fazla ve toplayan oyuncu daha fazla olduğundan kutular daha iyi ödüller verebiliyor.

İyi forumlar.

5. etkinlik kutuları olunca bazı oyuncular pvp de toplamayıp eski&yeni evrende kutu topluyor. Şimdi etkinlik bittiği için herkes tekrar PvP'de. Yoğun olunca harita kutu toplamak zorlaşıyor, içinde Uri çıkarmakta öyle.

6. Merhaba ,

Genel olarak haritada yoğunluk varsa içerikler değişir ve oranlarda azalma olabilmektedir. Yoğunluk yoksa normal oranda içerikler çıkıyor.

Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. Dostum kısıtlama yemişsindir çok toplama ara ver sonra tekrar toplat

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.