Avantaj Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tuzluk1 tarafından 2 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tuzluk1

tuzluk1 User

Öncelikle herkeze merhaba konum bu avantaj kutuları içerikleriyle ilgili.
    Gemide kısmetve bağlayıcı argelerim full katlayıcıda çektim fakat 4-3 de kutu topladığımda saatlik 5k uridum görmüyorum çok az içerik çıkıyor soğuma falan diceksinizde 1 haftadır bl haritasındaydım hiç kutu toplamadım anahtarlar için uri azalınca gidiyim topliyim dedim yani bu arge ve katlayıcıda 5k uridium az gibime geldi. Acaba bu soğuma süresinin sadece topladğımız kutu miktarı olarak değilde oyunda durduğumuz süre zarfındada mı soğumaya giriyor görüşleriniz nelerdir. Birde siz katlayıcı ve arge ile ne kadar topluyorsunuz saatlik (dipnot: pet açmıyorum)

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Soğuma süresi uzun zaman önce oyundan kaldırıldı. Yani topladığınız uridiumun soğumayla alakası yoktur. Avantaj kutulardan çıkan uridium, sadece şansınıza bağlıdır miktarını ise katlayıcı ve arge ile artırsınız. Diğer arkadaşlarımızında yorumlarını bu konu altında alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. banada az geldi sadece peti açsan geminin etrafındakileri toplasa :D o kadar cıkması lazım

4. .maxpayne

.maxpayne User

az bir de yakıt var

5. kokuluk18

kokuluk18 User

Modum birde bir aralar haritadaki kişi sayısına göre içerik değişiyor diyolardı o doğrumudur onuda sorabilir miyim

6. bence doğrudur botların kaldırıldığı zamanlar ben geceleyin toplayınca ard arda uridium çıkıyordu şaşırmıştım baya

7. tuzluk1

tuzluk1 User

ki modum argem full katlayıcım var 5k topluyor sizcede bu miktar az değilmi

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sürekli güncellendiği için bunu söylemek doğru olmaz.
    Uyarı: Kurallar gereği bir adet forum hesabı kullanarak forumu kullanınız.

İyi forumlar

9. .maxpayne

.maxpayne User

yakıt ne olacak çok pahalı

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bunun için ne yazık ki indirim almalısınız. %25 indirim tasarruf ettirir.

İyi forumlar

11. Topladığınız rakamı bot sayısı da etkiliyor. Haritada ne kadar çok kişi topluyorsa kutuların spawnlanması o kadar fazla olur. Şöyle düşünün geminiz sabit duruyor, haritada sizden başkası yok ve önünüzde 2 tane kutu var. Bu kutular siz almadıkça ne gider ne de yenisi çıkar. Çünkü haritada kutu sayısı sabittir birisi bir kutu toplarsa kutu başka bir yerde rastgele tekrar çıkar. Harita dolu olduğunda sürekli kutu toplandığı için yakınınızda kutu çıkma olasılığı çok fazla olur ama harita boş ise siz sadece daha önceden çıkmış kutuları toplarsınız ve siz topladıkça haritanın başka bir yerinde kutu tekrar çıkar. Yani topladığınız andaki kişi sayısı da önemlidir. Bunun yanında PET ile toplarsanız sayısı arttırmanız mümkün.

12. yildizci

yildizci User

bu oyunda şans diye bir laf çıkarmışlar her şeyi ona bağlıyorlar. Dünyada hiçbir şey tesadüf eseri değildir. Her şey bir sebebe ve sonuca bağlıdır. o yüzden şans demelerine inanmıyorum. (benim kendi görüşüm. kimseyi ilgilendirmez ve bağlamaz.)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.