Avantaj kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkeage tarafından 8 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkeage

    Darkeage User

    Öncelikle herkese iyi oyunlar gemime premium ve katlayıcı paket çektim tam 4 gündür kutu topluyorum galaxy gates için kapı tamamlamaya çalışıyorum ama bugün galaxy gatesler neredeyse 40 dakikada bir denk geliyor bunun sebebi nedir kutulardan çıkan diğer malzemelerin çıkma oranı sabitken ve değişkenlik göstermezken neden galaxy gateslerin 40 dk veya 50 dk gibi bi zaman aralığında denk geliyor bunun sebebi nedir çevredeki arkadaşlara sordum gemi soğumaya alınmış olabilir diyor bu ne tür bi saçmalık gelişmek için oyuna para harcıyoruz katlayıcı ve premium çekmek suç mu topladığımız kutulardanda kısıtlama geliyor bu durumun acilen çözülmesi lazm ilgilenirseniz sevinirim..... !!!
     
  2. Lyngvia

    Lyngvia Guest

    Merhaba,

    Avantaj Kutularından düşen eşyaların düşme olasılıkları sabittir. galaxy gates'in 40-50 dakikada bir düşmesi tamamen sizin şansınıza bağlı bir durumdur. Maalesef bu konuda yapılacak bir şey yoktur. Katlayıcı avantajı ile topladığınız uridium miktarı artacağı için kapı açmak adına uridiumlarınızı harcayabilirsiniz. Veya palladium toplayarak kapılarınızı tamamlayabilirsiniz .Umarım bundan sonra şansınız daha yüksek olur.

    İyi forumlar.
     
    Darkeage bunu beğendi.
  3. kardeşim premium kutu toplarken bir işe yaramaz kutu içeriğini artırmaz.Ayrıca sana tavsiyem 4-1 de topluyorsan yarım saat sonra 4-2 ye geç sonra da 4-3 e geç.Ben böyle tapıyorum genelde.Benim pette 2 radar protokolü var sadece 3 level de toplayıcı var.Bu gün bir buçuk saatte 35k uri 180 enerji topladım.Ben de aynı sorun oluyordu.Baktın topladığın haritada uri enerji çıkmıyor normal şekilde diğer pvplere geç bende enerji uri bulamamaktan şikayetçiydim ama bu yolla dene farkı anlarsın.Birde o saate haritadaki oyuncu sayısı önemli genelde sabah saat 6-9 arası oynarım bol uri çıkar.Bu söylediklerim tamamen benim kendi tecrübelerimdir,kesin sonuç alabilirsin diye bir şey yok.(Ayrıca hergün kutu toplarsan içerik azalabiliyor o yüzden iki üç günde bir normal kasıl)
     
    muh722 ve Darkeage bunu beğendi.
  4. Darkeage

    Darkeage User

    ilginiz için çok teşekkür ederim çözüm önerilerinizi dikkate alacağım.

    konuya alaka gösterdiğin için teşekkür ederim arkadaşım, her iki yöntemi tavsiye olarak da ayrıca deneyeceğim çözüm olarak farklı haritalarda şansımı deneyerek biraz daha kutu toplama aralığını azaltarak,normal yaratık keserek uridium biriktirmeye çalışayım aynı zamanda iyi oyunlar sizede.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.