Avantaj kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hata51ZCooL tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlar ben günde 10 saat petimlen beraber kutu topluyorum petimde 3. seviye toplayıcı modül ve 3 tanede 3. seviye radar protokolü var ve gerçekten son 1 haftadır gelirlerim yarı yarıya değil dahada fazla düştü saatlik 7-8k bir kazancım olurken şimdi 3-4k yı zor buluyorum nedeni nedir ? haritayla ilgili bir şey değil bu bir haftadır böyle acil cevap bekliyorum eğer böyle bir şey varsa daha katlayıcı almıycam

Arkadaşımdada böyle bir sorun var yani yalnız bende değil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2014
  2. Merhaba ;

Haritadan kaynaklanabilir, haritada bulunan oyuncu sayisindan kaynaklanabilir. Saatlik 7-8k kasmaniz her saat ayni uridiumu kasabileceginiz anlamina gelmez :) Yaratıklarda deseniz hadi neyse, ama kutudan bahsediyorsunuz, bu da bir sans faktörüdür. 1 saatte arka arkaya uridium bulurken, diger 1 saatte hic bulamaya da bilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Ama modum kaç zamandır aynı haritada saatte 7-8k kasıyorum ama son günlerde yine aynı haritada 3-4k zor buluyorum :/

Soğuma süresi kaldırıldı diye biliyorum zaten kaldırılmasada 10 saat toplamaktan kutu soğuma süresi mi oluyo 24 saat değil mi o + zaten artık oyunda hile kalmadı soğuma süresinede gerek yok varsa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2014
  4. Bot ve benzeri programlar kapatildigindan itibaren soguma süresi kaldirilmisti evet, fakat tekrardan sistemde bir degisiklik oldu mu bilgim yok. Ben yine de durumu teknik ekibe bildirecegim, ona göre bilgi alip size geri dönüş yaparim.

Keyifli Forumlar.

5. Teşekkürler modum

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.