Destek Avantaj kutularında artış %10

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Avantaj kutularında artış %10 olsun mu ?

1. Evet olsun destekliyorum +1

oy sayısı 16
    84,2%
  2. Hayır olmasın desteklemiyorum -1

oy sayısı 3
    15,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Sevgili arkadaşlar hepimizin bildiği gibi oyunda avantaj kutuları var, bu oyun yapıldı yapılalı herşeye yenilik geldi düzenleme geldi avantaj kutularındaki ödüller hala aynı değişmedi. Bunun değişmesi için hepinizin ankete katılmasını rica ediyorum, Bonus kutulardan elde edilen ödül miktarı %10 daha arttırılsın, ankete katılan katılmayan herkese teşekkür ederim.

2. artırılsın veya içerikleri zengilestirilsin pet yakıtı uber roket vs... bu tarz farkı işe yarar seylerde konabilir

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar kutu içerikleri arge katlayıcı vs ekipmanlarla arttırılabiliyor.Özellikle katlayıcılar önemli bir alışveriş ihtiyacı.Bence pek uygun değil.

İyi forumlar

4. MKS-705

MKS-705 User

modum saatlerce toplayıpta çok az uri olması canımızı sıkıyor biraz arttırılsın ayda bir kere olsun bari...

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Boş bir konu yüzde 10 arttırılsa ne olur arttırılmasa ne olur o kadar arttırılmasını istiyorsan katlayıcı al.

6. MKS-705

MKS-705 User

fm gereken cevabı siz verirmisiniz. ben vermek istemiyorum.

7. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ödüllerde değişiklikler yapılmalı.
    örneğin bir kutu 200 Credi veriyor 200 credi verse nolur vermese nolur :)
    mesela crediler
    2000
    5000
    10000
    şeklinde olabilir aynı şekilde cephanelerde 10 yerine 30 gibi civarlarda olabilir.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kutuculara gun dogar katlayici paket + arge+petmodul de eklenince .herkez normal olsa olabilirdide once bazi haksizliklar son bulursa DO bunuda yapar eminim.yoksa su haliyle basa cikilcak gibi degil durum.siz 4-2 de herseyi goruyorsunuz zaten burdan ayrica yazmam gereksiz.

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bence avantaj kutusundan credi ve x1 çıkmamalı

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyunuz olumsuz olsa dahi yorum yaparken üslubunuza dikkat ediniz.Karşı tarafı kırmayınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.