Avantaj kutularında etkili güncelleme.!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0_0ßeNiMeFsAnĘ0_0 tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Avantaj kutularına yeni ödüller

Anketin kapanma tarihi 12 Aralık 2017.
  1. Evet,daha farklı ödüller(R-310 hariç) gelirse muazzam olur

85,0%
  2. Hayır,Gelmemelidir

15,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizlere oyunda en etkili kasılma yöntemi olan avantaj kutusu fikrimi sunmak istiyorum.
    -öncelikle avantaj kutusu toplarken beyni uyuşan tayfaları görür gibiyim :) bunun önüne geçmek için avantaj kutularının içine %1 yada %01 ihtimal ile yeşil ganimet anahtarı %01 ihtimal ile 10gg %01 ihtimal ile 500 uri %01 ihtimal ile pet yakıtı 100-200 arası gibi yeni ödüller getirilirse çok makbule geçer.Üstelik serverler birleşince kasılmak gittikçe zor olacaktır ve oyuncuları elinde tutmanın tek yolu onların görüşlerini değerlendirip siz modların eşsiz hayal gücüyle harmanlayıp bize sunulmasıdır.İyi forumlar dilerim !!MoonStar!!

2. WolfWar

WolfWar User

Dediğin iyi hoşta bu fikir yine illegalcilere, botculara yarar :( Kararsız kaldım :/

3. Duck▲

Duck▲ User

4 Yıldır zahmet edip de hiç bir işe yaramayan İkramiye Euro'yu kaldırmış değiller ama yine de bi umut olumlu oy verdim.

Oyuncuları oyuna teşvik eden her yeniliğe açığız,
    Kutu içeriğine PLT-2026, ECO-10 ya da az miktarlarda ACM-1 eklense hiç fena olmaz.

4. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Konunuz ilgili alana taşınmıştır.

İyi forumlar...

5. anakin5555

anakin5555 User

6. uzayl80

uzayl80 User

gec onları gecc bunlar cimri arkadas kendi kafalarına göre devam ederler ama böle bişey yapacaklarını pek sanmıyorum kaldıki yeşil anahtar koyacaklar adamlar anahtardan kazanıyor bence baksana montaja bile sokmamışlar yeşil anahtarı :p

7. Duck▲

Duck▲ User

Ne kazanılıyor ya yeşil anahtardan?
    LF4'e bile ihtiyacı kalmadı milletin.

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

Duck▲ bunu beğendi.
  9. uzayl80

uzayl80 User

benim ihtiyacım var lf4 e apisede zeusa da anahtarı millet toptan alıyor 50 adet 100 adet gibi güzel para yapıyor incele derim alım satımı

10. Duck▲

Duck▲ User

Ne parası arkadaşım kapı dön 2 3 tane zeta 150 tane hediye ediyor zaten.
    LF4'ler de bi fiil hades dönmene bakar çok kurcalama yani.

Şuan 50'lik kamuflajdan daha iyi bi ödül göremiyorum yeşil ganimet için.
    Yeni oyuncunun işine yarar full adamın değil.

11. uzayl80

uzayl80 User

cift ödül gününde zeta yaptım
    cift ödül gününde zeta yaptım 50 anahtar verdi ananhatar için bolca zeta tavsiye edilir bide şu kapı kristali vereydi iyidi siyah sandık acardık :p :p

12. anakin5555

anakin5555 User

Kappa 100/120 bitsin bi bakalim zetami bumu :D zetada artik 2. Yapisda :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.