Avantaj Kutularında Ki Soğuma Süresi Kalksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet Kalksın !

72,7%
  2. Hayır Kalkmasın !

27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Bazılarımız pvp de kutu topluyor fakat botlar kalktığı halde hala bu soğuma süresi oyunda devam ediyor...

kutu Soğuma süresi nedir ?

Oyunda botlar olduğu zamanlarda botçular kutu toplatarak uridium elde ediyordu aynı bizim gibi sonradan sürekli 10 dakika civarı sürekli kutu toplayan gemiler kutulardan artık bir süre sonra uridium çıkmıyordu...

Sayın admin ve diğer yöneticiler BOT olayı kalktığına göre lütfen şu soğuma süresini kaldırın artık...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Soğuma süresi zaten kaldırıldı ? Resmi duyurusu yapılmıştı

Keyifli Forumlar

3. kaldırıldıysada geri gelmeli belki ************ kullananlar kullanamazlar :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  4. Modum bence bu sistem hala var pvpde kutu toplamaya başlasam 5 dakika icinde uridium cıkmamaya baslıyor ve surekli cephane geliyor uri cok nadir geliyor...

5. 10 kutuda 1 urı cıkar bu kesındır sen dıkkatlı bakmamıssındır belkı

6. Ben 20 kutu topluyorum bana uri gelmiyor ama ? 30 kutu veya 40 kutuda anca geliyor...

7. 10 kutuda bir kesin diye birşey yok bazab 30 kutu toplarsınız hiç çıkmaz diğer 3 kutu üstüste uri verir..

8. Tabi full olanların işine gelmez sürenin geri gelmesini ister.

Eğer kalktıysa böyle kalksın bir daha geri gelmesin...

9. Ben full degilim ama durumdan şikayetçide degilim sonuç olarak bot tam bitmedi bence hala var ve dewam etmeli

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. Sisteme botla girince anında bann yiyorsun haberin ola :)

Sadece konfi hilecileri bitmedi

11. Ben o kadarını bilmem ben 2008 beri oynuyorum ve hileyle işimde olmaz ve oyunun bu konuda aldığı her kararını sonuna kadar destekçisiyim bana kalsa kutu hiç olmasın derim uriyide cephaneyide yaratıklara kosunlar yaratık kesince otomatik kutu gibi sansınıza cephane versin

12. onlar bot deyıl fare botu bazı mesafede aralıkalrında tıklama yapayor ama sıstem bunlara karsı tabıkı buda bot oluyor ve haksız kazac oluyro bıde su oto matık fareye hıelsıne cozum bulunursa ıyı olur
    Senınde sansın yokmus bea :D

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Haritada kutu toplayan başka oyuncular var ise böyle bir durum yaşanabilir.

Sonuçta Kutulardan çıkanlarda bir nevi şansınıza bağlı olarak çıkıyor , Sizin aldığınız kutuda cephane olur diğer arkadaşın aldığında Uridium

Ancak gelen ve açıklanan bilgi Soğuma süresinin kaldırıldığı yönündedir.

Keyifli Forumlar

14. Modum tamam illa bir rakam yok fakat haritada 5-10 dakika boyunca arıyorum kutulardan ilk basta uri cikiyor sonra bir daha cikmiyor cikiyorsada 1 tane...

15. haritada baska toplayanlarla alakalı olsaydı eski oyuncular bilir sayı arttıkca haritadaki kutular cogalırdı bence bu yanlıs soguma süresi hala var bigpoint bence kurnazlık yapıyor fikrim bu ve evet kalksın bu süre

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.