Avantaj Kutularının Soğuma Süresi Kalktı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soru başlıkta belirttiğim gibidir

2. kalktı diyolar ama yalan malesef :D kalkmadı yani

3. soğuma süresi derken o nasıl bişey

4. Bencede öyle denedim şimdi bi 100 kutu toplamışımdır 3 tane uri çıktı sadece
    Belli bi süre sonra uri ve gg çıkmaması ( gg den emin değilim ama o da çıkmıyo )

5. para verelim diye darkorbitin yaptığı şeye bak :D
    ilk defa duydum bunu, umarım kalkmıştır

6. Kalkmadı ama çıkmıyo valla

7. (Patiq)

(Patiq) User

abim dede olmustu o bi zaman sonra duzeldi bi forumdada okumustum full kutu kasinca sansinmi azaliyo ne arada gorev falan yapip yaratik rakip falan kesmen gerkeiyor heralde duzelmesi icin abiminki oyle duzeldi yada sansina hep uridiumsuz kutular denk gelmiste olabilir

8. Merhabalar;

Evet artık soğuma süresi bulunmuyor.Kutular toplanmadığı zaman belli aralıklarla kutularun yerleri değişiyor.

İyi forumlar.

9. Modum düzeldiğini düşünmüyorum uri çıkmıyo şans demeyin lütfen

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutulardan çıkan ödüller,o an haritada bulunan oyuncu sayısı ile orantılıdır.

Sizin aldığınız kutuyu bir kaç saniye önce bir başka oyuncu alıp urıdıum almış olabilir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2015
  11. Buda mantıklı bi teori ama 100 kutudan en az 20 kere uridium çıkması gerekirdi yani buda düşündürüyo ister istemez

12. تأثير

تأثير User

Kalktı diyorlar ama herkesin gözlemi bir süre sonra uridium çıkmadığı yönünde. Bazen sabahlara kadar uri topluyorum baştaki performans ile sabaha doğru olan performans hiçte aynı değil. Bilmiyorum tesadüfenmi oluyor ama bence bir şeyler var. Birde bu kutulardan hiç gg çıkmıyormuş onu farkettim. Helix kutularından çok güzel gg geliyordu keşke şu ikramiye euroları tamamlanınca artık kutulardan çıkmasa onun yerine yüzde gg enerjisine kaysa çok güzel olurdu. Kutu toplayarak bile full+full olmak kolay değilki bıraksalarda biraz kasılsak.

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  13. Ne güzel anlattın ya

14. تأثير

تأثير User

Kardeşim o kadar çok kutu topladımki artık sıkıldım :) Birde mesela o kadar kastım bu zeus günü geldi 525 tane kutu orada açtım 3 kat geldi 130 da orada açtım 3 lf4 çıktı :/ Nereden baksan 500 bin uri harcadım ve 3 lf4 olarak alınca karşılığını sıkılıyor insan. Birde tabi bilseydim 3 kat geleceğini hemen ertesi gün uriyi saklayıp zeusu almazdım da neyse. Yine biriktiriyorum bakalım 2 kat gelince bir daha açacağım umarım bu sefer biraz yüzüm güler. :)

15. K.b kardeş ama sen o lf4 gününe inandıysan.. :) 6-7 kat lf3 b02 günüydü o gün :D DO yani ne beklersinki

16. تأثير

تأثير User

Ama lf3 kalkan vs. çıkma şansı da artmıştı onun için fazla fazla çıktı onlardan. Belki biraz daha açsaydım çıkaracaktım da şans.

17. Uydurmacaydı o büyük ihtimalle

18. تأثير

تأثير User

Bazıları 80 kutuda 3 lf4 falan buluyor bizdemi şanssızlık var anlamadım...

19. Onu bilmiyorum ama gözlemlerim sonucu o güne tasarım günüde diyebilirim o gün çoğu kişiye tasarım çıktı benim klandaki herkese çıktı hatta bazılarına 2 tane çıktı ( banada çıktı ) yani tasarım ihtimali artmış olabilirdi o gün

20. تأثير

تأثير User

İşte değerli itemlerin çıkma şansının artmasından dolayı. Anasayfada da yazıyordu zaten. Banada çıktı tasarım 2 tane.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.