Avantaj Kutusu Desteği almama rağmen görevden 2 prometheus vermedi.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve obtekinsen tarafından 5 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. obtekinsen

obtekinsen User

Yaşadığım sorunu supporta ticket olarak da attım. Durum şöyle:

"İyi günler. 05.03.2023 tarihinde saat 04.19'da 6-8 level arasında gelen Avantaj Kutusu Desteği satın aldım. (işlem no 1719992737). Hemen sonrasında Gezgin Paketi satın alarak (işlem no 1719992747) 17 level oldum ve prometheus görevini alıp yaptım. Ama görevi bitirdiğimde Avantaj Kutusu desteği nedeniyle görevin bana 2 adet prometheus lazeri ödül vermesini beklerken 1 adet verdi. Oyuna başlama sebebim zaten bu avantajı hemen vakit kaybetmeden kullanmak istememdi. Satın alım sırasına bakılıp işlem geçmişinin kontrol edilmesini ve hatanın düzeltilmesini talep ediyorum."

Uzun zamandır oyunu oynamıyordum şimdi tekrar başladım, acaba bu durumda bir değişiklik mi oldu, artık Avantaj Kutusu Desteği'ne rağmen 2 prometheus vermiyor mu?

2. Aliens

Aliens User

Yaşadığınız durum için üzüldüm. Lakin; keşke paketi almadan önce içeriğini okusaydınız. Adından da anlaşılacağı üzere, aldığınız destek Görev Ödül Desteği değil, Kutu Katlayıcısı desteği. Siz yanlış paketi almışsınız, üzülerek belirtmeliyim, yaptığınız hesap 20 Prometheus yapmak istiyorsanız boşa gitti.

3. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

@Aliens arkadaşımıza cevabı için teşekkür ederiz, kendisinin de belirttiği üzere yanlış paketi almışınız. Görev ödül desteği almanız gerekiyordu.

İyi forumlar.

4. obtekinsen

obtekinsen User

2,90 lirayı görünce direkt almışım bakmadan hata benim, cevaplarınız için teşekkür ederim. :(

5. kıyamam ya ama mantıklı düşündüğün zaman 2.90 2 pro lazer bu oyun verirmi.

6. 2.9tl ye cıkan destek görev katlayıcı ile 20 pro yapabiliyor 10 görevde. Ne yazıkki arkadas yanlıs paketi satın almıs

7. Aliens

Aliens User

Öyle bir paket var. Ve hatta gerekli desteği alabilirseniz 3 gün içerisinde 22 Prometheus ve 24 seviye bir hesap yapmanız mümkün. Ama o 3 gün boyunca ciddi miktarda kahveye ve desteğe ihtiyacınız olabilir.

8. ASİL_

ASİL_ User

Değişiklik yapılmadı. Başlangıçta 3 günlük avantaj kutusu desteğide gösteriliyor. Siz yanlış paketi satın aldınız. Görev ödülü desteği diye karşınıza çıkanı almalıydınız. Aldığınız destek yalnızca avantaj kutusundan elde ettiğiniz ödülleri 2 ye katlıyor.

Görev ödülü katlayıcısı bazen denk gelmeyebiliyor. Onun için geminizi radyasyonda patlatın. Tekrar doğduğunuzda karşınıza çıkacaktır.

Hata için ise geri dönüşü yok. Keşke yapmadan önce bir fikir alsaydınız. Desteği aldığınızda destekler bölümünden de kontrol edebilirdiniz.