Avantaj Kutusu Dropları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlowRises tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlowRises

BlowRises User

4-3 PvP haritasında katlayıcım olmasına ragmen saatte 5-6k uri zor kasıyorum. Geçen haftaya kadar saatte min. 8-9k kasıyordum kutu droplarının azaltıldığını düşünüyorum. Son 2 gündür böyle , soğumayla alakası olabilir mi ? Bilgisi olan var mı acaba ?

İyi Forumlar.

2. BonusRasta

BonusRasta User

Soğuma ve o anki haritada bulunan kişi sayısına göre değiştiğini duymuştum.

Çok kişi varsa kutular daha çok hızlı çıkıyor, pala gibi düşünebilirsin. Eğer az kişi varsa kutu çıkma zamanı biraz daha uzuyor. Bu da toplayacağın kutu miktarında doğru orantılı artış ya da eksilme gösterebilir. Yanlış olabilir düşüncem, konu hakkında benden daha bilgili arkadaşlar olabilir düzeltirler. Mod'lar daha bilgili ve hakim. Gelen cevaplara göre hareket edersin.

Size de iyi forumlar :)

BlowRises bunu beğendi.
  3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu biraz şans birazda toplama performansınızla ilgilidir.Ayrıca bize bu yönde bir kısıtlama yapıldığı bilgisi gelmedi.

İyi forumlar

BlowRises bunu beğendi.
  4. BlowRises

BlowRises User

Gerekli bilgiyi aldım teşekkür ediyorum kilitlenmesi uygundur. İyi forumlar.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.