Avantaj kutusu güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROSE. tarafından 13 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AVANTAJ KUTUSU İÇERİK GÜNCELLEMESİ YAPILMALI

1. olsun

oy sayısı 52
    92,9%
  2. olmasın

oy sayısı 4
    7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ROSE.

ROSE. User

Merhaba

Bir çok konu açıldı bu konu hakkında bir çok güncellme yapıldı oyun ekranı grafikleri değişti haritalar değisti son 6 ayda bir çok şey değişti ama avantaj kutuları hakkında ne kadar konu açıldı ise es geçildi yapılmadı artık bizler kutu içeriklerindede bir güncellemeye gidilmesini istiyoruz hepimiz bu konu hakkındada bir güncelleme yapılması gerektiğini ve çok geç kalındığının farkındayız ama o kadar konu açıldıki kim bilir bu açtığım kaçıncı konu ve diğerleri pek rağbet görmedi umarım bu güncelleme olayına biraz destek verilir ve biz çok para vermeyen az ile yetinen kişileride biraz düşünürler ve bir güncellemede avantaj kutularına yapılabilir.

2. Kesinlikle çok az uridium çıkıyo en fazla 50

3. freefreef

freefreef User

olabilir çünkü avantaj kutularını toplarken nadir uri çıkıyor ve 20 50 çıkıyor +1

4. Olabilir +1

5. Bence güncelmeye gerek yok çünkü kutularda çıkan uri şansı bence fazla yada ben şanslıyım avantaj kutularına günceleme zaten yapılmıştı uri çok az çıkıyordu saate en fazla 1,5 k felan kasılıyordu ama şimdi 2 kat artırdılar vega üstüne full hız yapınca 4k kasılabilir

6. Olabilir değil olmalı. 20 uridium nedir ya. Kasılmak benc daha avantajlı hem zaten benim cephane ful dolu 4m x2 var kutularda da en cok kazer ve roket cıkıyor hicbirinden faydalanamıyorum.

YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  7. daha fazla u

8. Merhaba ;

Güzel bir konu, destekliyorum :)

Keyifli Forumlar.

9. Bencede olmalı bir çok insan kutu topluyor heleki botlarda bitmişken tam zamanı.

10. SİSTEM

SİSTEM User

Bencede olmalı çok sıkıldık hep aynı hep aynı katlayıcı bile yetmiyor artık 10 kutudan 9 u cephane.

+1

11. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Yapılsın artık yıllardır aynı...

Mesela atlama kuponu gibi şeyler eklesinler...

12. KARANLIK

KARANLIK User

Destekliyorum oyum olumlu.Yeni başlıyan çopu oyuncunun uridium kasma kaynağı biraz yardım etmek kötü olmaz :)

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu çok arkalarda kalmış ve bence artık bir güncelleme gelmesi gerekiyor ve geliştirilebilecek bir konu.

14. Prophecy

Prophecy User

aynen ben de destekliyorum

15. Eyuplu3

Eyuplu3 User

aynen özellikle cephaneleri hiç vermese daha iyi :D bu ne ya :D ayrıca şöyle bir şey daha olabilir çöpler var ya hani patlatınca kalan hammaddeler onlardan da uridium credist cephane atlama kuponu gg enerjisi vb. çıkabilir. istersen ben konu açıyım bununla ilgili

16. 50mi ben 200 çıkardım normal kutudan pvp de bence olmamalı -1

17. Kutulardan cephane yine çıksın, ama gemilerin cephane limiti kaldırılsın çok saçma bir şey zaten limitin olması şu anda darkorbit oyuncularının %30 unun gemisinde milyondan fazla cephane bulunuyor x1 almak için cpu bağımlısı olduk tüm elitler bitiyor x2 kalıyor tek başına pek işlevi yok yanına da sab alsak uriyle belki iyi olabilecek ama limit yüzünden alınmıyor..

18. Prophecy

Prophecy User

Aynen bencede gereksiz kalksın şu limit streunera elit atar oldum x1 alınmıyor

19. Şu cephane çıkma oranını düşürsünler veya kalksın olmadı onun yerine başka bir malzeme verilsin cephane deponuz dolu karşılığında kredi kazandınız olabilir

20. Güncel

Arkadaşlar her ne kadar oto programlardan dolayı istemiyor olsanız da merak etmeyin ergeç herkes yakalanıyor ve yakalanacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.