Avantaj kutusu yalanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar, özellikle gg olarak içerikte inanılmaz bir azalma var ama inatla reddediyor adminler bunu. Kutu toplamıyorlar herhalde hiç, katlayıcıyla 1-2'de 1 saatte 18 gg topladım bugün petim 6 radar protokolü hepsi seviye 3. Pvpde ise 30 dakikada 15 gg topladım

Bilmiyorum belki de sadece bana özeldir ama gg çıkmıyor resmen, urilerde de acayip azalma var ama sorsanız soğuma süresi kalktı derler veya içerikte bir değişme yok derler :) Oyuncuları kandırmak gerçekten çok yanlış haberiniz olsun darkorbit ekibi...

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Birşeye talep çok olursa o hemen kısılır son zamanda katlayıcı alıp kutu toplayan çok oyuncu vardı o yüzden büyük ihtimalle içeriği kıstılar.

3. Bundan sonra katlayıcı almam kutu da toplamam zaten :D Para da yatırmayı düşünmüyorum artık millet tıklama botlarıyla pvpde fink atsın ne güzel memleket.

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sizleri kandırma gibi bir durumumuz yok.Bu tür olaylar sizlerden şikayet gelince araştırılıyor.Muhtemel bir kutu argesi ve kurtarma protokolleri olduğunu var sayarsak saatte ortalama 60-90gg arası toplanıyor.Yani denemeden sizlere bilgi verdiğimiz veya kandırmaya çalıştığımız gibi bir durum söz konusu değil.

Keyifli forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
  5. İşte normalde argesiz protokolsüz toplanıyordu o miktarlardan daha da fazlası, bunun açıklanmasını istiyor oyuncular :)

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu bot kullanan şahısların önüne geçmek için yapılmış bir uygulamadır.Uzun zaman bunların şikayeti yapıldı böylebir caydırma politikası uygulandı.Bundan şikayetci olmak bence yersiz oluyor.

Keyifli forumlar.

7. Yani böyle bir durum var ve açıklama yok? Açıklama varsa linkini atar mısınız lütfen biz de boş yere yüzlerce lira harcayıp p.e.t dizdik ve şu an hiçbir işe yaramıyor p.e.t :)

8. HOROZNURİ

HOROZNURİ User

Öyle saçma şeymi olur.Sizin dediğiniz şu anlama geliyor o zaman,''bot ve tıklama programı kullanarak uri toplayanları engelleyip cezalandıramıyoruz(son banlama 20 mayıs),o zaman normal olarak elle kutu toplayanları cezalandıralım.'' :(:mad:

9. Merhaba ,

Arkadaşlar geçmiş dönemde bu şekilde bir uygulama vardı. Fakat daha sonradan bu uygulamanın kaldırıldığına dair bilgi gelmişti. Hatta duyursunu yapmıştık fakat eski forumda kalmış. Yeni forumda bonus kutularındaki soğuma süresinin kaldırıldığına dair duyurusu konusu yok maalesef. Forum değişikliği yapıldığı için eski forumda kalmıştır.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Şimdi şöyle söylemek gerekiyor.Forumda bu cezaları görebiliyorsunuz.Gün içerisinde ceza işlemi uygulanan gemi sayısı v.s yazılıp sizlerle paylaşılıyor.Buradan bu işlemlere bakabilirsiniz.Soğutma süresi her ne kadar bizlere itiraz etsenizde gerçekten kaldırıldığı yönünde bilgilendirildik biz.Şuan az toplama sebebiniz harita yoğunluğu.Banlamalar ise tek tek değil belirli bir sürebeklenildikten sonra toplu bi şekilde yapılmaktadır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.