Avantaj kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar benim merak ettiğim normal haritalarda ve pvplerde ergesiz ve katlayıcı olmadan avantaj kutularından cıkan uridium miktarlarını bilen var mı? Acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim iyi forumlar.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

3. PvP de 30 75 150 galiba yanlış hatırlamıyorsam

4. yasin5634

yasin5634 User

katlayıcı varsa eğer 60 150 300 geliyor arge felan varsa dahada artar

5. O zaman doğru hatırlamışım:) normalde 30 75 150 katlayıcı ile 60 150 300

6. katlayıcı yok arge var şu anda 43 107 214 geliyor. katlayıcı almayı düşünüyorum. bununla birlikte heralde 86 214 428 gelicek bununla birlikte 5 tane kurtarma alsam pet için oda 3 seviye oda 5*3:%15 gelse 98,9 hadi 99 de 246 492 urimi gelicek ben böyle hesapladım acaba bir yanlışlık var mı sizce arkadaşlar? baglacı ışın 2 %20 ile kısmet 2 nin %12 toplamı %32 bu hesaplamada sizce doğrumu?

Son düzenlenen: 21 Şubat 2015
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

katlayici vip falan yoksa ama petle basin dertte mazotu tamiri derken kar edilmiyor pek.

8. şu anda vıp var arge var pete yakıt olarak sadece 2 bin ui gidiyor. yinede şu anki kar bana iyi geliyor diye bilirim katlayıcı muhakkak cekicem.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorunuza gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.