avantaj kutusu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BLACKCOBRA*BRS*, Apr 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. selamun aleyküm

katlayıcı alarak kutu toplamak istedim ilk 2 gün normal bir şekilde uridium ve gg ekstra enerji topladım, gel gelelim 3. gün yarım saat oldu pvp de sadece 60 uridium sıfır galaksi bu neredeyse boş, diyorsunuz ki soğuma sistemi kalktı o zaman ben gidip tesadüfen boş kutuları topluyorum demektir.
    mutlaka birşey var bu kutularda lütfen bizi bilgilendirin gidipte kredi lazer toplamak için boşuna katlayıcı almayalım teşekkürler.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Soğuma süresinin tekrar çıktığına dair bir bilgi verilmedi maalesef.Size söyleyebileceğimiz bu.İnanıp inanmamak size kalmış.

İyi forumlar

3. dün size mesaj attıktan sonra oyuna girmedim şimdi girdim kutular normale döndü 1 saatte 14 bine yakın uri topladım siz daha iyi bilirsiniz ama malesef bu deneme soğuma süresi olduğuna dair beni şüpelendirdi

4. @KARANLIK SMod dediği gibi soğuma süresi yok.

Haritada ki yoğunluğa göre değişiyor.

5. Merhaba ,

Bize en son verilen bilgi soğuma süresinin kaldırıldığı şeklindedir. Fakat haritadaki oyuncu yoğunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Bu nedenle arada sırada harita değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Yetkili arkadaşım.Yeni konu açmaktansa burdan bir konuyu daha dile getireyim dedim.
    İki aydır katlayıcı ile pvp olsun,diğer haritalar olsun,kutu kasmaya çalışıyorum ama kutular katlayıcı olmasına rağmen hiçte iç açıcı değil.Bot ve diğer proğramlar ortadan kalktığına göre şu kutulara biraz daha önem verilmesini rica ediyorum.Bu konuyu üst mercilere de iletirseniz çok sevineceğim.Çünkü eskiye rağmen kutular oyuna pek hitab etmiyor.Geçen etkinlik kutuları geldi , geldiği gibi kayboldu.Lütfen biraz bu konuya deyinmenizi rica ediyorum.

ZamanınEfendisi[TR] likes this.
  7. kutular gayet iyi şu an, katlayıcı alan biri, kutu argesi yapıp pete de kurtarma protokolü koyduğunda, bir kutudan gelen uridium en az 100 en fazla 500 oluyor ve 1 enerji gelmesi gerekirken 5 enerji geliyor, saatte 12-13 k en az kasabilirsin üstteki özellikleri yapmadan bile

8. Arkadaşım ben sanamı sordum.? Yetkili arkadaş demişim yukarıda.Adminlere bildirirmisin demişim memnun değilim demişim.Ne çıkıp çıkmadını elbette biliyoruz.Biraz iyileştirme istiyoruz.Bu formda yetkililer boşunamı var ki siz onlara sorduğum soruyu cevaplıyorsunuz.Kutular gayet iyimiş saatte 12 13 k. kasılıyormuş şimdi eğer serbestse seyir defterini atayım.Saatte 12 k mı yoksa 12 adet mi petle beraber.Bilip bilmeden cevap yazıyorsunuz yaa.

9. kutuda beklentiniz nedir? bir kutudan 1000 ürimi yada 10 gg mi almak istiyorsunuz? Ayrıca arkadaş sizin sorunuzu cevaplamamış kendi yorumunu oraya katmış. kimseye sert çıkmaya hakkınız yok

10. Kardeşim lamalalala güzel bir şekilde açıklamış. Madem ki kutuların acımasız çıktığını düşünüyorsun, içeriklerin arttırılmasını istiyorsun o zaman 'Güncelleme ve Fikir Havuzuna' konu açınız. Burda insanları terslemeye hakkınız yok.

11. Bu mesajında bot kalktı demişsin fakat pvpde kutu toplayan bot dolu hangi svde olduğunuzu bilmiyorum, belliki oyuncu az ve botları görmüyorsunuz. Kutuda sıkıntınız varsa kasılarak uri toplayabilirsiniz ayrıca kutudan az uri çıkması iyi yoksa katlayıcı alamayanlara haksızlık olmuş oluyor arkadaş saatte 12-13k diyor ben 3-5k toplasam seviniyorum.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar kutu içerikleriyle ilgili daha önceden merkeze bildirim yaptık.Ancak bir sorun olduğuna dair dönüş gelmedi.Sistem budur toplayıp toplamamanız sizlere kalmış bir durumdur.

İyi forumlar

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle uslubunuza dikkat etmelisiniz.

Forumda herkes cevap yazabilir,herkes farklı düşünceleri paylaşabilir.

Buradaki bütün arkadaşların amacı birbirlerine yardımcı olmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır.

Yazılarımızı biraz daha saygı çerçevesi içerinde yazarsak daha faydalı olacağına inanıyorum.

Gereken cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Last edited by moderator: May 6, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.