Avantaj Kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Traubbe tarafından 8 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Argeleri full avantaj kutusu toplama göre verirsek.Pete 5 radar protokolü 7 tane de kurtarma protokolü taksak.Pvp haritasında fazla dolu değilken 1 kutudan maks ne kadar Uridium ve saatte Pet ile beraber ne kadar uridium kasabiliriz .Bunun içine katlayıcı da dahildir.Son sorum ise 24 Arge dağıtmış olsam bunu sıfırlamak ne kadar uridiumdur?

2. murat1299

murat1299 User

arkadaşım bak hesaplamasını yaptım protokollere harcadığın uriyi tekrar kazanmak için 2100k uri toplaması gerek petin kurtarma protokolü yerine daha pazla radar alıp pala toplatırsan pete bence daha karlı olur 440k protokollere vereceği uri bu petin topladığı uriyi %21 artıracak pet maksimum 363 uri alacak bir kutudan 63 uri fazla yani harcadığını tekrar kazanmak içi yukarda ki rakam kadar uri toplamalı pet yani çok karlı değil bence sen sadece radar al hemdaha ucuz hem daha karlı paladada iş görür pvpde kutu toplarkende

3. Traubbe

Traubbe User

Bilgi için teşekkürler

4. senberk99

senberk99 User

en fazla 100 uri pvpde 150 katlayiciyla 300 argeylr 336 kurtarmayla 7 tane 400 uriye yaklasir ( en fazla)

5. SİSTEM

SİSTEM User

Resimde görüldüğü gibi pvp de katlayıcı ile en az 87-218 ve 437 uri olarak çıkmaktadır pet gg 4 gemi ile toplandığında 3 çıkmaktadır.

23 arge ile dağıtım buda bir önceki kullandığım arge düzenidirki emin olun katlayıcı ile bu arge dizilimi ilede çok raj-hat 1 saatte 10-12 bin uri kasılmaktadır.

6. arge yanlış verilmiş :)

7. Traubbe

Traubbe User

Teşekkürler ama argenin yanlış verildiği kanaatin de olan var bana net bi avantaj kutusu argesi verebilecek varsa yollasın

8. Foruma kutu argesinin fotoğrafını koydum ama teşekkür edip forum modları konuyu kilitlediler. Ben anlamıyorum bunları.

9. [​IMG]
    34 argede kutu argesi tam oluyor. Kardeşim buyur
    edit:Alıntıdır.

10. Traubbe

Traubbe User

Bilgi için teşekkürler.Gereken cevapları aldım konu kilitlenebilir.

11. DeadMercy1

DeadMercy1 User

34 argede 300 uri kaça çıkar ?

12. SİSTEM

SİSTEM User

Arge yanlış değil arkadaşlar en düşük limitli kutu argesidir crediye vermemdeki amaç kasılırken credi de biriktirmek içindir.

13. Traubbe

Traubbe User

Cevaplar için teşekkür ediyorum.Konu kilitlenebilir.
    İyi Forumlar

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.