Avantaj Kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *__LEFKELİ_ŞENOL__* tarafından 22 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadslar Bi akıl verin gemim 50 arge kutu argesi petin içi kurtarma protokolü tamam ve katlayıcım var pvp de kutu topluyorum 1 saatte 2000 bile uri toplayamıyorum millete soruyorum cok az diyor baskası 1 saatte 15 20 bin topluyom diyor ben anlamadm benim gemide mi bi problem var acaba?

Ayrıca uzun süre falan kutu toplamıssındır diye düşünmeyin katlayıcıyı dün cektim ve 1 aydır dogru düzgün oyuna bile girmedm.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2016
  2. kutuların içerikleri azalmış sanırsam herkes az çıkıyor diyor, toplarken farkedersin zaten ne kadar çıktığını, 50 arge kurtarman falan varsa bi kutudan 500 uri falan geliyor sanırım saatte 2000-3000 toplaman imkansız bence çok az, dikkatli oyna

3. bekir0023

bekir0023 User

pvp de kutu toplamak şu sıralar zazar yazar,pvp haritalarda sürekli bot gemiler kutuda.onun yerine iç haritalar daha karlı olur derim.ben de yaratık kesmekten sıkılınca kutu topluyorum,ezik bi leonovum var ve katlayıcı olmadan saatte 6_7 k uri yapıyorum

4. 1 kutudan en yüksek 512 uri alıyorum ve 5 galaksi ama totalde baktıgında bu gün 1 saatte 1500 uriyi gecemedi bide pet yakıtı aldım 1000 uri zarara girdm :)

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kutu toplarken topladığınız zaman dilimine oranlamanız yanlış olur. Herzaman kutulardan uridium veya gg çıkacak diye bir kural yok. Bu tamamen şansa bağlı olarak işliyor.

İyi Forumlar.

6. Ozaman modum ben bildiğiniz kör talihliyim :)

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu gün böyle olur yarın daha iyisi olur. :) Ama bence faydasını görebilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Modum Rica etsem konu 1 gün açık kalabilirmi belki aynı sorunu yasayıp çözen bi arkadaş vardır yardımcı olur bana

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1saatte 15-20 bin biraz abarti gibi.azalma oldu bencede,okadar oluyorsa serverda oyuncu az belki bilemiyorum.hem pet hem ben topluyorum o rakamlara hic ulasamadim .

10. SİSTEM

SİSTEM User

Ara ara kutu toplayan biri olarak şunu söyleyebilirim soğuma süresinin zamanında kalktığı duyrulmuştu yanlız ben soğuma sürelerinin kalkmadığını ve hatta hala ve hala bu sürenin geçerli olduğunu düşünenlerdenim içeriklere gelirsek bir değişiklik olduğunu sanmıyorum keşke olsa,şunuda ifade etmek istiyorum ne kadar çok kutu toplayan olursa o kadar çok çıkma olasılığı artmaktadır bazı kimselerin 5-3 haritasında artık pala çıkmıyor neden yok dediklerini görmüşsünüzdür bir çok kişi artık paladıum toplamıyor buda çıkma yüzdesini bir hayli azaltıyor o yüzden kutular az değil sadece soğuma süresi etkisi yüzünden bu şekilde az çıktığını düşünüyorum 1 gün toplamayın bakın ertesi gün içerik nasıl değişecek tabiki bu benim istatiksel öngörümdür denemek size kaldı iyi bir oyun dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.