Avantaj kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeTC tarafından 25 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET,KESİNLİKLE

16,7%
  2. HAYIR,GEREK YOK

72,2%
  3. GELİŞTİRİLMELİ

11,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JudgeTC

JudgeTC User

Oyuna yeni bir harita geldi biliyorsunuz Bl haritaları..

Yeni bir harita geldi ve sadece bu haritaya özel Bl avantaj kutuları eklensin..

İçerikleri

1000-2000-3000 credits
    75-125-200 Uridium
    2-3-5 PLT 2028 roketi
    15-30-50 UCB 100
    15-30-50 RSB-75
    1-2-3 galaxy gates
    1 günlük dosyası( düşük ihtimal )

2. WolfWar

WolfWar User

Fikir güzelde bu haritanında botçularla dolmasını istemem o yüzden -1

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de tekrar raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Fakat yine de bu olayın suistimal edileceğini düşündüğüm için böyle bir şey gelmesini istemem.

İyi forumlar.

4. Rsb galaksi kapısından çıkmıyor. Bonus kutusundan çıkması imkansız. Zaten oyunu kutucular bu hale getirdi. O yüzden olmasın. Oyun pvp'ye yönelik adımlar atmalı.

Oyum olumsuz.

5. bkz kronos sadece bilgi yanlışı olmasın diye düzeltiyorum

6. Haklısınız ama ben orada kapı açmak için galaksiye enerji, uridium bastığımızda çıkmıyor yazacaktım. Eksik yazmışım. Hatamı belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Manitu bunu beğendi.
  7. nonono20

nonono20 User

Ne kadar avantaj kutularında değişikliğe gidilmesini can-ı gönülden istesemde, bu kolayca suistimal edilebilecek bir konu, bundan dolayı şimdilik olumsuz oy veriyorum.

8. Arkadaşların da belirttiği gibi insansız hava araçları için çok iyi kutular olur ,özellikle katlayıcı çekip kısa sürelerde çok etkili ödüller kazanmaları hoş olmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.