Avantaj kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Geçenlerde burada bi arakdaş 1 gün boyunca pvp haritalarında kutu toplayarak 100k kastığını yazmıştı bu nasıl mümkün? Yani bende de oto yağma 3, 6 tana radar 3 var fakat ben olduğum yerde bekleyince pet bütün haritayı dolaşmıyor bunun için 9-10 tane mi olması gerek radarın? Yani pet'in bütün haritayı dolaşmasını istiyorum kaç protokol gerekli?

2. kardeşim radar ne kadar fazlaysa o kadar alanın artıyo diye biliyorum ayrıca radarın lwl i de önemli tabi

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Cevap veren arkadaşımızın dediği gibi radar protokolu ne kadar fazla olursa ve seviyesi ne kadar yüksek olursa ona göre işlevi çoğalır.

Keyifli Forumlar.

4. Şimdi elimizde spearhed varsa bunun yeteneğini kullanarak haritayı iki katına çıkarırsak petin toplama menzilide artarmı

5. malesef :)

6. o arkadaşşın 24 saat kutu toplamıştır yoksa kolay deil 100k uri önce full hız sonrada petin i hız sonrada peti ni geliştir zor işler bunlar .D

7. ben anlamadim pete ne toplatiyorsunuz siz de 100k uri oluyor

8. petinin radar menzili ne kadar çok olursa o kadar alandaki avantaj kutularını toplar ancak petin bütün haritayı toplaması çok zor olur bunun için seninde avantaj kutularının yakınından egçmen gerekir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.