Avantaj kutusuyla ilgili garip bir fikir :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu yenilik olsun mu ?

1. Evet olsun

34,2%
  2. Hayır olmasın

15,0%
  3. Geliştirilmeli

5,0%
  4. Ödüller çok

5,8%
  5. Ödüller az

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Oyun içinde sorunlar çıkar olmasın

6,7%
  7. Adaletsizlik olur bence

5,0%
  8. Ben kapamam başkası kapar olmaz

2,5%
  9. Ben apisi zeusu alana kadar canım çıktı olmasın

3,3%
  10. Ne saçma konu bu ?

22,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vururuz bi tane ağzının ortasına sırıtır oda :p

2. İMKANSIZ -1

3. mantıklı 1 sebep ?

4. 2-Goliath için Spectrum-venom-solace-dimnisher-sentinel Vengance için Şimşek tasarımı
    3-Apis diroidi tüm parça
    4-Zeus diroidi tüm parça

10-Aegis-citadel veya spearhead gemisinden birini kazanma şansı

Yukarıda gecenlerin hepsini eksiksiz bir şekilde fazlasıyla kasıldımız urilerle aldık öylesine bi kac kişinin kutu acıp bunları kazanma şansı şıklarda verdiğin gibi

Adaletsizlik olur bence seceneğini onaylamama sebep oluyor

imkansız deme sebebim ise darkorbitin böyle bişeyi onaylamayacağı. :)

-Andromeda- bunu beğendi.
  5. bende hiç biri yok :p

6. sağlık olsun kasarsan seninde olur be kardeşim:) dert etme keyif al oyuna devam

7. :) aslında biraz şanslıyım yani başıma 2-3 ballı olay geldi

8. Eyuplu3

Eyuplu3 User

ilk ve tek lf4 üm korsan kutusundan çıktığında çok sevinmiştim fakat bir daha o sevinci yaşayamadım :D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çok düzensiz bir anket olmuş bu şekilde incelememiz zor.

İyi forumlar

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

ödüller biraz abartılı olmuş gibime geliyor

11. 1. DarkOrbit kendi zararına olacağını bile bile böyle bir şeyi hayatta yapmaz.
    2. Ödüller çok abartılı.
    3. Böyle ekipmanlar, öğeler yerine belli bir uridium miktarı verebilir bence.(500.000 uridium veya 1 milyon uridium gibi örneğin.) Ama yine de DarkOrbit'in böyle bir şey yapacağını hiç ama hiç zannetmiyorum o yüzden boşuna çabalama bence.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ben kapamam başkası kapar olmaz

tarafındayım :D :)

ama genede olmalı :|

13. arkadaşlar anket işi sıkıntımı olmuş sizce ?

14. Evet bence de çok fazla şık var.

15. :(

16. Konu başlığını görünce ''güzele benziyor'' , konuya girip oy seçeneklerini görünce ''404 Not Found'' - Error...

+1

17. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

arkadaşlar fikir güzelde pvp b.o.t cuları 1 haftada gemi fuller olan gene bize olur.
    ben 10 tane havuc için 54 zeta yaptım 35 lf4 için 40 epsilon yaptım 11 tanesini veri 29 tanesi boş x3ve x2 beraber cıktığında 6 m uri çektim sırf havuc ve lf4 için elle kasılan uri aralardaki mesaiden kazandıklarımla çekilen vs. saymıyorum.
    sizce darkorbit kapıdan vermediği ödülleri kutulara dağıtırmı?
    bu haftaki lf4 çifte şansta tam 500 anahtar aldım 4 lf4 buldum peşinden 12 aldım 1 tane daha buldum lf4leri 35 yaptım.
    bunları yazıyorumki çektiğim zahmeti anlayın.. ben isterimki herkes full olsun eşit ve adil oynayalım keşke dediğinizi yapsalar :)

18. iEmre

iEmre User

Diosunki Aylardır PVP de kutu topluyorum sadece uridyum yetmiyor :) bu haliyle böle bisi gelmesin

19. ÇORBACI

ÇORBACI User

Son derece gereksiz ve saçma buldum oyunda o kadar sorun ve eksik varken bunu mu yapsınlar üstelik tasarımlar ile tam apis ve zeus normal kutudan çıkıyor.

20. dediğin gibi olması daha mantıklı bulma şansımız artar en azından +1

kolibasili bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.