Avantaj kutusuyla ilgili garip bir fikir :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu yenilik olsun mu ?

1. Evet olsun

34,2%
  2. Hayır olmasın

15,0%
  3. Geliştirilmeli

5,0%
  4. Ödüller çok

5,8%
  5. Ödüller az

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Oyun içinde sorunlar çıkar olmasın

6,7%
  7. Adaletsizlik olur bence

5,0%
  8. Ben kapamam başkası kapar olmaz

2,5%
  9. Ben apisi zeusu alana kadar canım çıktı olmasın

3,3%
  10. Ne saçma konu bu ?

22,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdiki haliyle de, adamın biri 100 kutuda 8 lf4 çıkarırken biri hiç çıkaramayabiliyor. Kavga mı çıkıyor? Şans meselesi bu.

2. kolibasili

kolibasili User

Evet ama kattlayıcı ile artmamali bu güçsüzler için iyi genellikle para vermeyenlerde kazansın bence ama oyum evt

3. 61BayKus

61BayKus User

Bilmiyorum bazı şıklar çok normal ama bazıları aşırı uçuk LF4 gibi. 1 yıl diyorsun ama ödül 1 sn de veriliyor. Bir oyuncunun birden bukadar gelişmesi çok sıkıntı. Oyum olumlu ama geliştirilmeli.

4. avantaj kutusuna koyarlarsa kutuculara çıkar büyük ihtimalle en mantıklısı sen bunu herhangi bir npc den düşmesi şekinde değiştir bence:)

5. Ben de olmasını isterim ama çoğu oyuncunun genel fikri kutuculardan dolayı olmaması fikir güzel ve bütün oyunculara yararı var evet oyu verdim ama biraz daha geliştirmek lazım Ödülleri kutuculara kaptırmamak için Aklıma fikir gelirse yazarım. Adil oyuncular kazansın biraz da

6. kolibasili

kolibasili User

her gemi bir zaman phoneix ti yazmışsın eskiler öyle ama 3-4 seneedi başlarken libarotör veriyolar :) :) :)

7. Yok bence direk herkese ful geliştirmeli 50 şer tane lf4 ve bo2 versinler . Tum hesaplara 10m uri atsınlar pvp ayarında test sunucusu ayarında oynayalım oyunu :( -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.