AVANTAJ TOPLATAN OYUNCULAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Resimde mini haritaya da bakarsanız ************ avantaj toplatanların ne kadar fazla olduğunu görürsünüz Halen birşey yapılmıyor Video çekiyoruz supportta atıyoruz gene birşey yapmıyor Albaylar toplatıyor Kurmay albaylar toplatıyor gene birşey yapmıyorlar

Hergün adamlar açtıkları kapıları facebookta fotoğrafını atıyor ************ topladığı urilerle bütün lf-4 lerini 16 seviye yapanlar var G.İ.Ş. kurallarınca ysak ama nasıl yasak olduğunu görüyoruz Eğer bu kişiler banlanmassa o zaman o kuralları siz unutmuşsunuz demektir

Bu resmide facebookta biri paylaştı bu kişide avantaj katlayacısını gördüyseniz bu oyuncununda kutu toplattığını anlarsınız zaten

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2015
  2. Menzil dışında ki dostları nasıl goruyorsun onu anlamadım ??

3. Kendi şirketinden se görünüyor heralde bilmiyorum Yada etkinliğin birindede görünüyor olabilir Orayı tam anlamadım ama görüyorsun işte

4. Ben de direk onu dusundum.
    @2

5. Bu iste bir is var bu kadar sene oynadim boyle bir sey hayatimda gormedim menzil disinda ki adamlari gorme ilginc :s

Google da bi aratacam bakalim ne cikacak basit bir bug oldugunu sanmiyorum.

6. Kullandıkları program gösteriyor olabilirmi acaba Binbir çeşit program çıktı meydana Kim bilir hangisini kullanıyorda böle gözüküyor

7. Hakikaten bu bir mini map botu.

Google da arastirdim bu hileye sahip olan kisi oyunda rahatca casuslukta yapar.

Adam oyuna hakim olur...

8. 4-1, 4-2, 4-3 de bot temizliği yapılmıyor mu? aşırı bot var bi arada eski haritada 2-3 tane spearhead kestim hep bottu kutu toplayanlarda banlansa belki rütbe puanıda düşecek he

9. boşverin siz oyunu dogru yoldan oynayın onların hepsıne gereken yapılır daha once yapıldığı gibi...

10. Bu yoruma ya he he deyip geciyorum lowdan millet kasti kasti o bug yapan gemiler bann almadı ? Nerde adalet ?

11. lowdaki durum yaratık uyutma fılan oyun acıgıydı dısardan bı program yoktu ben hıc low yapmadım bildiğim kadarı bu,ama onceden x1,x2,x3,x4 harıtalarındaki yasak program kullananların hepsi cezasını aldı...
    ve bunlarda yasak program kullananlar cezalarını alıcaklar mutlaka hemen vermemelerının sebebı biraz fullensınler sonra kapatılsınki canları daha çok yansın ;):D

12. Son 4 sene çarını bota birakip son sene botdan cikarip elliyle kasanlar bann almadi :) insta delen hile gordum...

13. Merhaba ,

Arkadaşlar gerekli yere iletilmesi gerekenler mutlaka iletilmektedir. Bir çok çalışma yapılıyor ve er yada geç hepsi cezasını alacak. Geçmişte de bir şey olmuyor diyenlerin sonra foruma gelip olay çıkarttığını çok gördüm. Hakkınızla oyunu oynamak en doğrusudur.

Bazı şeyler yeni çıkarılıyor haliyle onları inceleyip ona göre tedbir alınması gerekiyor ve bu işlemler zaman alabiliyor. Dediğim gibi er yada geç cezaları kesilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.