Avantj Kutuları Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zackwarx tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zackwarx

zackwarx User

Merhabalar ben 4-2 haritasında yani pvp haritasında 100 kutu açtım ve sonuçları kaydettim ve önüme çıkan şey beni açıkçası biraz üzdü... 100 kutudan sadece 240 uri çıkartabildim :) şimdi bde 2-2 yi deniycem orda bana göre biraz daha şanslı olabilirim soğuma gibi şeyler artık yok diye biliyorum,bu konuda görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar benim mi talihsizliğimdendir artık bilmem daha demin duş aldım :D 2-2 dede 100 kutu açı sizi bilgilendireceğim yorumlarınızı bekliyorum

ve arkadaşlar 2-2 de 320 uri aldım 100 avantaj kutusundan ve ayrıca 8 galaksi kapısı ve 30k ya yakın bir credits aldım 4-2 den 45k civari bi credits aldım cridts için 4-2 ye uri için 2-2 ye gelebilirsiniz ama şansınıza balı birazda :)

vede 2-3 haritasında 100 kutuda 450 uri buldum tabiki bu sizin şansınıza bağlı birşey aslında avantaj kutusunu cephane için açın başka birşey için açmayın benşm tavsiyem bu eyer benim olduğum gibi ezik değilseniz petiniz varsa pet 10 dkda 200-300 ü bulur şanslıysanız 1k uridyim belki alabilirsiniz...2-3 haritasında para olarak aldığım miktar 5-6k baya bi az :) 2-3 e az kişi avantaj topluyor güzel bir uri kasma yeri 4-5 tanede galaksi kapısı çıkarttım ama en fazla uri ve cephane çıkardım 300 kutu açtım toplam ve cephane bakımından lcb -10 2k, mcb-25 1,5k, mcb-50 de 1,5k çıkarttım güzel bi rakammı aslında hayır :d
    benim toplam 35dkkamı aldı 300 kutu ve toplam olarak uridyum = 1010 uridyum kazanmışım arkadaşlar güzel bir rakam sadece 35dkkada siz petle bunu 10 dkkada yaparsınız size iyi günler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
  2. Merhaba ,

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat edelim lütfen.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.