Destek Avatar Yükleyemiyorum ve Hangi server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve McKraNow tarafından 6 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. McKraNow

McKraNow User

Merhaba Arkadaşlar Ve sayın yetkililer ben avatar yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor 39 kb daha düşük olması lazım diyiyor photoshop cs6 ile herşeyi yapıyorum 200x200 resim deniyorum sunucu hatası yada bağlantı hatası daha sonra tekrar deneyiniz benim resimimde hata vardır diye internetten 200x200 v.b resimler denedim yine sunucu hatası verdi

avatar sadece yetkilileremi özel?? fakat bazı üyelerde avatar resmi gördüm

Bu arada 2 konu açmamak için diğer soruyu buraya yazıyorum

ben global avrupa int 1 deyim oyuna yeni başlayıp uri çekip bir çar fulleyeceğim global avrupada mı açayım? yoksa önerdiğiniz server var mı? bide eic,mmo,vru hangisi? ben mmo ve eic le oynamışlığım var. zaten pekte farkı yok sanırsam. yardımcı olursanız sevinirim
    iyi forumlar.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Avatar yükleme sorunu gerekli yere iletildi.

Size tavsiyemiz Türk serverlerinde hesap açmanızdır.

Yabancı serverlerde hesap açtığınız zaman forum desteği olsun support desteği olsun sorun yaşayabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

3. McKraNow

McKraNow User

global avrupa yabancı ama tam yabancı olarak sayılıyor mu? çünkü oradada çok türk var global avrupanın 2.si de türk sorum yanıtladıktan sonra kitleyebilirsiniz modum cevabınız için teşekkürler

edit:bu arada ben int1 den foruma üye oldum.

Son düzenlenen: 6 Aralık 2016
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Global avrupa 1 serveri yabancı serverdir ama açtığınız hesap Türk uyruklu ise Türk forum ve support desteğide vardır.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.