Avcılık için şimşek mi diminisher mi solace mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şamil tarafından 1 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şamil

Şamil User

Öncelikle foruma yeni katıldım yanlış yerde konu açtıysam veya yanlışlık yaptıysam belirtebilirsiniz ben konuya geçeyim;

Bende specturm, sentinel ve venom var açık arttırmadan bir tasarım daha almak istiyorum hem vs için hem adam kesmek vengance şimşek tasarımı almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur ve avcı Kongo için yardım eder misiniz ?

Gemimin özellikleri: full lf3, 9 lf4, full elit kalkan ve hız arge 20 (21 argede kalın sıkmaya göre) 8 ıris 3 level hepsi şimdiden teşekkürler.

2. Vega şimşek tasarımını alma işine yaramaz onun yerine diminisher yada solace alabilirsin, diminisher yeteneği kalkanı zayıflatır daha fazla hasar verirsin bu hem adam kesmede hemde canı çok olan yaratıkları çabuk kesmende yardımcı olur, solace ise can basma yeteneğine sahip savaşırken kullanmasını bilene çok iyi bir özellik aslında ama yaratık keserken ne kadar işine yarar bilemiyorum, benim fikrim diminisher.:)

3. -Star-

-Star- User

Dostum havoc durumunu bilmeden yazıyorum.Benim fikrim pvp yerine zetaya yönelmen, zetadan gelen ganimet anahtarlarıyla bahsettiğin tasarımlara birleştir bölümünden ulaşabilirsin.Şahsen ben hepsini oradan birleştirdim.

4. Şamil

Şamil User

Vegan şimşek tasarımını kutudakileri ve paladakileri falan keserken işe yarar diye düşüm hem çok hoşuma giden bir tasarım yani adam keerkemk hızlı bir tasarım lazım diye hem görüntü de hoş

Havoc 2 tane 2 zeta yaptım birinden zaten hep çıkıyor ikinciden çıkmadı zeta yapıyorum zaten de hızlı kesim için gerçekten hızlı bir gemi lazım ve golü yetmiyor öneriniz nedir ve avcı konfisi öneriniz var mı

5. Şamil

Şamil User

Modlarım cevap gelmediğine göre konu kilitlenebilir.

6. oben

oben User

ne avlayacaksınki..keklikmi davuşanmı domuzmu ona göre..

7. Şamil

Şamil User

Hem kutudakileri kesmek hem baskın için istiyorum bunun için hızlı bir gemi olması işime yarar ve şimşek almayı düşündüm ws de zaten sentinel ve spec işimi görüyor ama

8. Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.