Ay Dönüştürücüsünden Çıkanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ay dönüştürücüsünden "ANINDA" verilen ödüller nelerdir? roket, mermi falan da miktarları nasıl? ( çekilişten çıkacakları kastetmiyorum )
    Ayrıca x3 zamanı ( mega happy hour ) kapsül alsaydık, 3 kat fazla mı gelecekti??
    İyi çalışmalar.

2. Merhaba ,

Anından ödül miktarlarını bilemiyorum fakat korsan kutusundan çıkanlar yada galaksi kapıları kısmından çıkanlar gibi olabilir.

x3 gibi etkinlikler sadece uridium alımlarında geçerlidir. x3 zamanında 1 aylık vip aldığınızda 3 ay vip gelmiyor. :)

İyi forumlar.

3. bir video sitesinden buldum ve gerçekten de gülünç malzemeler çıkıyor. Yine Xenomit, yine mayın, yine x2 ve x3 mermileri.
    Gerek yok almaya, zaten milyonda bir çıkma ihtimali var 1000000 uri ve full geliştirilmiş LF4 çıkmasının, o da gelmesin, kalsın.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Çekilişe hak kazanıyorsunuz milyonda bir dedıyınız bi bakarsınız size çıkmış ben çok denk geldım alan arkadaşlarımı ben de 41 tl lık kapsül paketini aldım yarısını aya yarısınıda günşe verdım artık kısmetimize :) kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.