AYAKTA ALKIŞLIYORUM !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αтαкαη-вєу tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum Öncelikle ;

Darkorbit iyice kötüye gidiyor haberiniz ola Adminler neymiş efenim belli bi uriden sonra herkules gelecekmiş ne saçma tamam fakir değilim ama ben bu oyuna 1 kuruş bile vermem anca 1 vip başkada yok yani para kazanmak için uri çekince herkul geliyormuş o zaman kimse kapı yapmasın ne saçma bi etkinlik bırakın allah aşkına oyundan soğutmaya devam ediyonuz Güzel Daha ne süpriz gelecek Bekliyorum ! 4 günde insanlar gemilerini fullicek Oyundan soğutma işini süper yapıyorsunuz fakirler napsın söyleyin böyle saçma şeymi olur bildiğin insanları eziyorsunuz sizi AYAKTA ALKIŞLIYORUM !!!

2. viper1903

viper1903 User

sadece herküller için 900 tl mi harcayacak adamlar zaten bu oyunu para ile oynayanların herkülleri çoktan fullenmiştir.yani oyunda bi dengesizlik yaratmayacaktır.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence herkulu eksik olana bir firsat bunu boyle dusunun 8 kappadir bos geliyor misal benim,bu pazar x3 te uri cekmeyi dusunuyorsam buna + hediyeler verilmesi benim icin surprizdir guzel birseydir bence ,bukadar da sabit olmayin...

4. lf4 te verseler iyi olurdu...

5. Merhaba ,

Genel olarak 150k yada 330k uridium bol bol alabilecek kişiler normal zamanda da uridium çektikleri için hercules eksik olacağını sanmıyorum. Çünkü para sıkıntısı olmayan kişiler sık sık uridium çeker ve çoğunlukla kapı yaparlar. Havoc ve Hercules'leri %99 tamdır.

Bu nedenle çok denge bozacağını sanmıyorum. Fakat diğer taraftan en azından 150k uridium alabileceklerin de işine yarayabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.