Ayarlanabilir Hız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДЯДЙLIKஐΨŌЯÜЙGΞ tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemilerin hızları kontrol edilebilsin mi?

1. Evet edilebilsin.

30,0%
  2. Hayır. Gereksiz...

70,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda çeşitli hızlarda olmak mümkün. Bunu sağlayansa jeneratörler, geminin türü ve maden. Ama bizden daha yavaş biriyle oynarken arada bir durup geri dönmek gerçekten sıkıcı ve zor. Bunun yerine gemimizin hızını ayarlayabilsek? Max hız geminin yapabileceği en yüksek hız olur. Min hız ise 0. Bunu farenin yuvarlağıyla kontrol edebiliriz. Sağ tıkla direk hareket ettiğimizde ise hız max. olarak alınır. Desteklerinizi bekliyorum...

2. evet olabilir ama oyum olusuz o zaman neden 1 ağır 1 hız konfi diziyoruz ??

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Arkadaşın demek istediğini yanlış anladın sanırım.

Mesela goliath hız konfide 540 hıza ulaştıracak kadar hız jeneratörü var. Maximum hızın 540 olur ama istersen bunu daha da azaltabilirsin. Ağır konfinde ise 360 hıza ulaştıracak kadar hız jeneratörü var. Maximum hızın 360 olur ama istersen bunu daha da azaltabilirsin.

Benim oyum olumlu.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Hız ayarı olması savaşırken o telaşla sıkıntılı olacağı düşüncesindeyim, herkes yüksek hız ister yavaş gemiyi hiç kimsenin isteyeceğini sanmıyorum,ama yinede fikrinize saygı duyuyorum,benim görüşüm bu yönde...

İyi Forumlar.

5. frozen knka şimdi anladımda hız sıkıntı oluyo bence olmamalı :) ama emeğe saygı

6. Arkadaşlar mesela kendinizden ezik biriyle dolaşıyorsunuz. Adam yavaş ikide bir geri dönmek yerine hızınızı az düşürürsünüz olur biter :). savaşlarda sıkıntı olması da zor. Çünkü normal tıklamalarınızda zaten max hızla gideceksiniz. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.