ayarlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cehennem-meleği_32_ tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.bazı videolarda mini harita görev yeri vb. yerlerin saydam olduğunu görüyorum ama onu bi türlü nerden yapıldığını bulamadım
    2.benim pet kısayollarından pet tamiri çalışmıyo ama etkinleştirme ve koruma modu kısayolu çalışıyor bunun sebebi ne

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

1.sorunuzun cevabı: Oyun sayfasında Ayarlar>Arayüz>Ekran arka planını göster seçeneğiile ayarlıyorsunuz.
    2.sorunuzun cevabı:Ayarlarınızdan pet tamiri modülü etkinleştirmesi kısa yoluna bir tuş atayın.Eğer çalışmamaya devam ediyorsa çerezleri temizleyin veya farklı bir tarayıcıdan deneyin.

Keyifli forumlar.

3. Pet tamiri derken demek istediği ppetin seni tamir etmesidir.Yani petin tamir modülü var pet kendini tamir eder o kısayollarda bulunmaz.Kısayollarda bulunan petin seni tamir etmesidir.O modülün adı da Kombo Gemi Tamir Modülü olması llazım.

4. hah şimdi anladım:) eyvallah kilitlenebilir

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

6. Modum kilitlemeyi unuttunuz heralde

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Üzgünüm dalgınlığıma geldi herhalde hemen kilitliyorum :)

İyi forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.