Ayıp Yahu Ayıp

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ayip yahu ayip... Sizin yaptiginiz ayip iftara geliyoruz yeni turk bayrakli tasarim hazarfen gelecek diyorsunuz bizi umitlendiriyorsunuz sonra 27 temmuzda ucusa gecicek diyorsunuz heyecanlandiriyorsunuz sonra tum hayallerimizi yikiyorsunuz neymis efendim 330.000 uridium cekecekmisiz tek seferde hem de sadece 4 gun icin gecerliymis vay vay vay... Benim amcam agaoglu degil ki bayramda elini opeyimde 200 tl alayim. Herhalde bigpoint simdi de bayram harcliklarimiza dikti gozunu . Yolunacak tavuk bellemisler bizi . Ramazan ramazan yaptiginiz gercekten ayip yahu su mubarek ayda milletin ahını alıyorsunuz koskoca sirketsiniz nolacak sanki koysaniz dukkana da insanlar alsa. Simdi de insanlarin milli duygularini mi somurmeye calisiyorsunuz nedir bu sizdeki para sevdasi nedir yav nedir... Ayip yahu ayip vallahide ayip billahide ayip.(lutfen konuyu kilitlemeyin)

2. Cloud

Cloud User

Haklısın kardeşim ama almak zorunda değilsin

İlk başta bütün tasarımlar pahalıydı zamanla bedava denilecek bir fiyata düştü

Biraz sabredersen bu tasarımda ucuzlar

İyi forumlar

3. SONUNA KADAR destek veriyorum. Bu yaptığı darkorbitin belkide benim icin en kötü davranışıydi. Miktari önemli değil koyun markete ne kadar uridyumsa oyuncular kasilarak emeklerince hak ederek alsınlar. Hem böyle oyun daha eglenceli olacak zaten vip di indirimdi oyuna dünyanın parasini veriyoruz bide bunu yapmayin allah aşkına
    TEŞEKKÜRLER

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sonuçta gemiyi ücretsiz veriyorlar o açıdanda bakın 1 mılyon urıdyum gelecek hesabınıza gelen urıdyumla tum eksıklerınızı tamamlayıp savaşabılırsınız

Keyifli forumlar

5. Haklısın kardeşim. Ve satıştan kaldırılacak ucuzlar diyen kardeşim özel tasarım vermezler öyle bedava.

6. Neresi ücretsiz 150.000deki ve 330.000 ödüller aynı yani hezarfen 150.000 oluyor!

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sizler görüşleriniz bizler için çok değerli ve bunu belirterek elinizden geleni yapıyorsunuz. Bizlerde bunları raporumuza ekleyerek görüşlerinizi üst makamlara bildiriyoruz. Lütfen daha sakin olalım, ileriki günlerde ne gibi sonuçlar ortaya çıkar bilemeyiz. Konu daha fazla sapkınlığa uğramaması ve tartışma çıkmaması için kilitliyorum.

Keyifli Forumlar

_-vurgun-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.