Ayıp

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÇłКßΞЧΛŽ╚ЯΞΛŁ╝ tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARE_YOU_READY[52] İsimli oyuncu küfür edicem kendimi zor tutuyorum neyse boss lordakium kesiyorum gıdım canı kaldı benimde az canım kaldı geldi roket falan sıktı lazer falan benım can tam biticekken bıraktı sıkmayı boss lordakium kesti beni sonra oda bossu kesti herşey ona gitti sinirden ne yapıcam bilmiyorum yetkililer ilgilenin şununla bu arkadaş forumdaysa özelden gelsin bi dakka.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun esnasında yaşadıklarınızı Forumdan değilde Chat ortamından halledebilirsiniz.Takdir edersinizki Forum ortamı anlık cevap verilecek bölüm değildir.

Oyundaki oyuncuyu Forumdan bulup bir yaptırmımız zaten olmaz.Oyuncu arkadaşı grubunuza alarak iletişim kurabilir yada kendisine ana sayfanızdan mesaj atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Sağlam birini bul rahat bırakma onu başka bir şey yapamazsın :)

4. Merhaba ,

Oyunda maalesef böyle durumlar yaşanabiliyor. Bu konuda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Oyun tarzı olarak çok farklı şekillerde oyun oynayanlar var. Bazıları bahsettiğiniz şekilde saldırmaz yardım eder bazıları da saldırır.

Konu tartışmaya dönebileceğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.