aylık 100 TL ye Kristal VİP paketi... içinde neler mi var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dragon-FALCON tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AYLIK 100 TL YE KRİSTAL VİP PAKETİ OLSUN MU

1. EVET OLSUN

7,1%
  2. HAYIR OLMASIN

92,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ewet bu pakette sadece oyunculara karşı kullanmak şartıyla, sınırsız RSB, sınırsiz EMA, sınırsız AKILLI,sınırsız İNSTA, sınırsız BÜTÜN GÜÇLENDİRİCİLER, sınırsız TEKNOLOJİ, sınırsız SEPROM BESLEME, sınırsız KAMUFULAJ CPU, ve aklıma gelmeyen bütün elit malzemeler sınırsız olsun. ayrıca her gün 5000 rütbe puanı verilsin. akşamları oyuna ayıracak ortalama 2 saat vaktim var onuda kasılmak için geçirmeyelim.

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

böyle bir şeyin olacağını düşünmek gerçekten güç. ben olmasın derim olacağınıda sanmam

3. kardeşim kafayımı yedin yaw :D:D sınırsız ne demek :D oyun oynanmaz o zmn
    kb -1

4. Bence sen cok hayale dalmışsın.Böyle bir şey sence mümkün olabilir mi ? bp böyle bir paket yapar mı ?

5. Cloud

Cloud User

Çok saçma olur :S

6. aylık 100.000 tl olsun bu paket anca kurtarır :/

Captivity bunu beğendi.
  7. kafamı buluyon neyse küfür olmaz pc yi kapat ve intihar et uslub bu sefer agır oldu ama neyse

8. BEN DE MERAK EDİYORDUM BU DARKORBİT NE ZAMAN ADAM AKILLI BİRŞEY ÇIKARACAK DİYE... ADAMLAR NİYE ÇIKARSIN Kİ.. İSTEK YOK Kİ..GÖRÜYORUM Kİ HERKES HAZERFAN GİBİ HİÇBİR İŞE YARAMAYAN YENİLİK İSTİYORMUŞ.. SİZLER BU KAFAYLA DAHA ÇOK SAATLERCE URİ KASARSINIZ.. GRUP KAPISINDA SIKINTIDAN ÖLÜRSÜNÜZ. ÇOK ŞEY İSTİYORMUŞUM. 100 000 TL LİK PAKETMİŞ.. 100 TL BU OYUN İÇİN ÇOK BİLE.. SİZLER İSTEMEZSENİZ DARKORBİT VERMEZ. İSTİYORSANIZ ADAM GİBİ PAKETLER İSTEYİN

9. sercan1733

sercan1733 User

kardeş doğruda birazda mantıklı şeyler istemek gerekbu çok aşırı bence -1

10. Sınırsız olursa oyunun bir anlamı kalmaz gelen geçen rsb atar strunere rsb ile dalanları görürsün hayatında ema atmamış adamlar sen kovalerken kaç tane ema kamufle yapacak yaratık keserken insta kalkanı açanları görürsün akılla bir tarafından tutamıyorsun

11. Kardeşim çok çok aşırıya kaçmışsın. Yapacaklarını hiç sanmıyorum bu fiyata bu paket, biraz komik doğrusu.

12. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

üslubunuza dikkat edin aksi halde ceza alacaksınız

iyi oyunlar

13. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

lütfen büyük harf ile yazmayın büyük harf forumda bağırma anlamına gelmektedir

iyi forumlar

14. Yahu Allah aşkına mantıklı düşün bi de diyosun ki istek yok.. Güzel kardeşim bu forumda herkes oyunun içeriklerinin çok para istediğinden yakınıyo, para yatırmadan çok güçlü olmanın yolunun yıllarca kasılmaktan geçtiğini söylüyo sen çıkıp insanlar DOĞRU olan şeyi söylediğinde istek yok bilmem ne.

15. istek meselesi diyorsun da lütfen yazdıgında oyun içi bir mantık arar mısın ? elit cephaneler sınırsız vs. olsun diyorsun,o zaman pazar günün bir anlamı kalmaz.Sence adam akıllı bir şey çıkarmak,bir paket oluşturup her şeyden sınırsız olmasını saglamak mıdır ?

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konu tartışmaya doğru gittiğinden tartışan üyelere ceza verilip konu kilitlenmiştir

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.