Aylık Bedava Aegis :=))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ČΛĦЏΣŦΣ•FŦ•PЯØ[√ŔǓ] tarafından 19 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her ay belirlenen bir gün aegis dükkanda 0 uridiuma konsun böylece her oyuncunun bir aegisi olabilir ekipman falan deyil sadece her ay bir gün bedava aegis bence süper olur :)

2. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

herkes alır ve herkesin aegisi olur hayır kesinlikle olmaz

3. Aslında haklı. Çoğu kişi yine kesilebilir çünkü ekipmanları güçsüzdür. Alan alıyor zaten yine.

4. -_- bune şimdi?

tabiki haklıyım ne zaman uri çekmeye kalksam aegisin fiatını hatırlayıp vazgeçiyom bedava olmasada indirilmeli brz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2014
  5. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

ben aegis i 900 milyon krediye aldım tasarımını 400 milyon krediye ve aegisi uriyle parayla alanlar onları düşünün

6. credi olarakta uri olarakta berbat pahalı kesinlikle indirilmeli diyom başka bişi demiyom ben

7. valla anca gülerim bu konuya hadi 1 saaatliğine %50 indirim falan desen eyw da bir gün boyu 0 uri diyorsun ??? :D :D :D

8. Saçmalığa Bak Gün Boyu Olursa Aegis Almayan Adam Kalmaz -1

9. Merhaba ,

Mesaj yazarken forum kurallarına uygun yazmaya dikkat ediniz.

Aynı şey sizin içinde geçerlidir. Forum kuralları dahilinde mesaj yazalım arkadaşlar.

İyi forumlar.

10. -onur5000-

-onur5000- User

aylık bedava aegismi ?? isterseniz aylık full çar verelim elinize 0 uri ne demek yaw

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Açıkçası polyannacılık yapmaya gerek yok.Pek olabielcek bir fikir değil sizde takdir ederseniz.

İyi forumlar

-onur5000- bunu beğendi.
  12. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence bu bir saçmalık olur ben 250 bin uri veripte aldım siz şimdi diyorsunuz ayın 1 günü herkes bedava alsın valla ne diyim saçmalık olur bu fikrin zaten olma ihtimali düşük iyimser olmaya gerek yok bence ... :)

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  13. modum sakin.

her neyse olma ihtimali sıfır hatta çok daha düşük.

-Andromeda- bunu beğendi.
  14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

ben zaten sakinim sadece afyonum patlamadı :)

15. :D neyse modum bu fikir olurda gerçekleşirse bi meyhaneye gidelim artık :D:D:D:D:D:D:D

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

konuyu hortlatma merhaba de de sohbete devam :D

17. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Bu fikir tutmaz bence ve kapatılması uygun bir konu.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.