aylık delux paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΎØЦ●ŁΘΘ§Σ«»72 tarafından 30 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merabalar ilk çıkışta aylık delux paketi alıyordum.bu deluxe bugu zadelerindenim paketi aldığımın 3 günü sabah giriş yapamadım banlama olmuş paket kullananlara banlandığında gemimde 30 k cıvarı uri vardı onuda uridyum sayfasından almıştım.gemim bir müddet sonra açıldı fakat benim paket kuş olkuş uçmuş ben pakette aylı VIP içeren 60 tl kullanıyordum maduriyetim giderilir diye bekliyorum hala ses çıkmadı şimdi korkuyorum delux paketi almaya bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

2. -333-

-333- User

aldın mağdur oldun şimdi almaya korkuyorsun öylemi gene alacaksın yani.

3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Hesabınızın incelenmesi için Support ile iletişime geçebilirsiniz. Hesabınız incelendikten sonra gerekli bilgiyi vereceklerdir.

İyi Forumlar.

4. Almanızı tavsiye etmem. Aynı şeye fark etmeden iki kere tıklayıp ödül almışım diye ban yemiştim. 3 gün sonra support mesajıma dönüp gemiyi açtı ama haftasonumu yediler.