Kutlama Aylık Giriş Bonusu İçin Teşekkürler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐØĐGЄ√İPЄЯ tarafından 1 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba arkadaşlar;

Biliyorsunuz bu konu hakkında bir çok kişinin emeği geçti bu konu 3.5 seneye yakın bir süre forumda ayakta durdu gerek facebook gruplarında bu konuya destek verme amaçlı reklamını yapanlar oldu. Herkese en içten duygularım ile teşekkür ederim sizler olmasaydınız bu konu asla gerçekleşmeyecekti.

Konumuz bir çok zorluk ve sorunlar içerisinde gerçekleşmiştir artık bu konu sayesinde herkes ödül takviminden yararlanabilecek.

Bu konuyu ileten BP Türkiye ekibine ise çok teşekkür ederim beni kırmadılar , çok kavga ederiz ama sonuçta iki tarafta bu oyun için çalışıyor.

Şimdi size şunu diyeceğim arkadaşlar foruma yeni katılan arkadaşlar özellikle bu kısmı çok iyi dinlesin;

Zamanında güncelleme fikir havuzuna fikirimi belirtmiştim ve fikirim o zamanın forum ahalisi tarafından komik bulunmuş benimle alay edilmişti fakat o konu şu an gerçek Citadelin temel fikirini sunmuştum tabi o zamanlar o DP ne ya diye dalga geçilmişti e normal o zamanlar böyle süslü püslü şeyler yoktu 8 iris goliath en kral gemiydi.

İnsanlar sizlere ne derlerse desinler fikirlerinizi sunmaktan çekinmeyiniz ne kadar olumsuz eleştiri gelse de fikirleriniz sizi siz yapan şeylerdir başkaları çekemeyip - basabilir veya beğenmeyebilir ama önemli olan bu fikirleri geliştirebilmektir. Ayrıca diğer üyelerede sesleniyorum konuları beğenmeyebilirsiniz fakat kimseyi aşağılamaya hakkınız yoktur eleştirinizi güzelce yapabilirsiniz.

Bu konu bu sayede yükselebildi. Herkese çok teşekkür ederim destek veren bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Bu konuya çok emeği geçen arkadaşlarımız;

@erdem_korkmaz70 , @Thedarkmen2 , @GREED , @Darion26 , ve loonie tunes (isimini etiketleyemedim görürse umarım trip atmaz :p)

ve isimini sayamadıklarım hep beraber bunu başardık bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum.

Darkorbit oyuncularına iyi avlar dilerim ! ;) :cool:

2. GREED

GREED User

3. anakin5555

anakin5555 User

Hayırlı olsun ne mutlu sana :) Sayende ödüller kazanacağız :D
    Bu arada: Kutlama:Yeni Gemi Tasarımları konuma beklerim. :D

4. Üzgünüm anakin yakında gideceğim buralardan ^^

Hesabı kapatmaya uğraşıyorum o yüzden sürekli küfür ve hakaret ediyorum support admini boş anket açmış bırakmış...

Kapatmıyorlar gemiyi inadına...

anakin5555 bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

sen bilirsin bıraktığın eserler için teşekkürler. Bnce bot kullan :)

dodgeviper213 bunu beğendi.
  6. Darion26

Darion26 User

ıhm ıhm biraz fazla açık olmadımı o_O:rolleyes:

anakin5555 bunu beğendi.
  7. Yok bu gemiyi bir şekilde kapatmam lazım geri dönmek istemiyorum şu lanet oyuna ya.

Düzelirse belki dönerim.

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

buldum kapatmanın yolunu 6 ay boyunca giriş yapma kapanır :)

9. O eskide kaldı. Kapanmıyor artık.

anakin5555 bunu beğendi.
  10. anakin5555

anakin5555 User

hm bilemedim ki her hileyi hackı yap.

11. Yapanları bannlamıyorlar XD

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.