Aylık sıralama hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve °•»Đєнşєт«•°´´ tarafından 3 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aylık sıralama o ay kasılan puanla alakalı değil mi yanlış bilmiyorum. Adamın tüm tecrübe puanı bu aya yansıyamaz yani ? oyun hatası sanırım ne zaman düzelir ? Global avrupa 1

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hesap inaktif durumdan aktif duruma geçmesi halinde bütün tecrübe puanlarını sistem kazanıldı olarak algılamaktadır. Oyun hatasıdır. Aylık sistemi etkilememektedir.

İyi Forumlar.

3. fakat aylık sıralamada 1. görünüyor

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Evet belirtilen durum bu şekildedir. Ancak ödül için puanlar hesaplanırken durum düzeltilecektir.

İyi Forumlar.

5. Dediğiniz gibi düzelmiyor. Benzer drum oynadığım sunucuda da var. Normal şartlarda 5. sırada bitirecekken arkadaşında dediği gibi 2 hesap sıralamaya haksız girdi ve sıralamanın kaymasına neden oldu. Aylık sıralamadan elde edilen şampiyon jetonlarımı bu ay sıralama kayması nedeniyle eksik aldım. Durumu supportta da söyledim ama ellerinden birşey gelmeyeceklerini söylediler.

Bu konuda ne zaman bir düzeltme olacak?

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Merkez Ekip açıklama yapmadığı sürece bir bilgi sahibi olamıyoruz.

İyi Forumlar.