Aylık sıralama hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve AKRΞP-Ξrzurum-TURKΞY tarafından 3 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın adminler,aylık sıralama kasım ayı boyunca bende gözükmedi.100 lük görevlerden 10 adet yaptım.Ebeedi kapıda 378 e kadar ilerledim 25 defa 155 in üzerinde bitirdim.her üç sıralamada da ilk 5 e girdim.ama ne yazık ki aylık sıralamada ilk 50 oyuncu arasına giremedim.100 lük görevlerden 1,276.000.000 tp 670k şeref puanı aldım ortala olarak 25 milyara yakın toplam rank yapmamam rağmen sadece hades kapısı bitirmekle bu kadar toplam rankı 50 kişi yapabilmiş.bildiğim kadarıyla hades kapısı toplmada 30 milyon veriyor.900 defa hades yapması lazım ki bu rank yapılsın bir ayda.Yada diğer mantıkla 50 kişi 10 dan fazla 100 lük görev yapmış...Mantıklı mı sizce de

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bulunduğunuz sunucuya göre aylık sıralamaya girmek için gereken puan durumunuz değişmektedir. Sunucunuzdaki diğer oyuncular da görev yaparak, kapı yaparak sizden fazla puan kasıp sıralamaya girmiş olabilirler. Ayrıca sadece hades kapısı değil bütün kapılarla sıralama kasılmaktadır.

İyi forumlar.