Destek Aynı anda 2 Server da oyun oynamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dngn75 tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dngn75

dngn75 User

Arkadaşlar normalde oynadığım server da pete pala toplatırken aynı hesap ile globalde yeni bir oyuna başlasam ileride sıkıntı olur mu? Bot muamelesi yaparlar mı?

Aynı ip ile 2 oyun oynanmıyorsa eğer; internet Explorer ile birini oynarken, vpn chrome ile diğerini oynasak. yada başka önerisi olan varsa....

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Aynı anda ikisini birden oynayamazsın. Farklı tarayıcı ile girsen bile en son hesap aktif olacaktır.

3. dngn75

dngn75 User

O zaman yeni hesap açıp mı oynamamız gerekiyor. Pala toplamak çok sıkıcı oluyor ama toplamak da gerekiyor. Bu vakti değerlendirsek

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Tercih meselesi ama pet ile birlikte sende toplarsan sıkılmazsın farklı bir hesap açmak daha yorucu olacaktır.

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

Mesela beni ele alalım. Klanda savaş olunca çıkarıyorum 5 tane hesabı aynı pcden ama hepsiyle sıkamıyorum portta manken gibi bekliyo gemiler :D Aynı zamanda kamu aliyorum bi hesabı atıyorum palaya peti öbürüyle 1-3de düşman kesiyorum.

6. dngn75

dngn75 User

vpn gerekiyormu yoksa aynı browser ve ip ile hepsini açabiliyormusunuz. Daha sonra sistem BOT muamelesi yapmasın sakın, o kadar emeğe yazık olur

7. operacı12

operacı12 User

artık malesef girmediğimizde normal sayfaya yani mesela pet palla topluyo yanda açık arttırmaya girmişsiniz 30sn sonra kapanıyo pet palla toplayan sayfa çok saçma dün gelen bu güncelleme hemen kaldırılmalı oyun zaten gittikçe eski güzelliğini yitiriyodu artık pet palla toplarken başka sayfaya da giremiyoruz Çok saçma

8. capcalm

capcalm User

Merhaba

Bu yeni gelen guncelleme ile pushing yapilmasinin onune gecmek icin yapildi sanirim.

9. dngn75

dngn75 User

Heralde biz tek serverda devam edeceğiz. Zaten dikkati dağıtmaya gerek yok. Birine yüklenelim:(

Kitlenebilir.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.