Aynı hesabı iki kişi oynamak?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LadyLady tarafından 25 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LadyLady

LadyLady User

Merhabalar,

Erkek arkadaşım ile aynı şirkette çalışıyoruz, sürekli bilgisayar başındayız :eek: Oyun delisi olduğumuz için aynı oyunlarda oynarız.

Şöyle bir sorum olacaktı.

Misal benim darkorbit hesabımı 2 kişi oynamamız mümkün mü? bunun bir sakıncası var mı? ona göre hareket etmek isterim. Emeğimin boşa gitmesini istemem.

Teşekkürler.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet yasak,anlasilir ise sikayet edilir belgelenir ise once 30 gun sonra tumden hesap kapatilir.yaziyor.

3. LadyLady

LadyLady User

O zaman boşver tamam :confused: teşekkür ettim.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hesabın asıl sahibi dışında farklı kişi ya da kişiler tarafından kullanılması yasak yani bir şekilde tespit edilirse yaptırımları var. Eğer birlikte oynamak istiyorsanız arkadaşınızda bir hesap açsın fakat otomatik bir server'a yönlendirdiği için sizin oynadığınız server'a daha sonradan dünya simgesinde server listesi üzerinden geçiş yapabilir. Aynı şirketi seçer böylece siz ona yardım edersiniz birlikte oynamış olursunuz. :)

5. TEHLİKE

TEHLİKE User

Nasıl tespit edilip belgelenebilir ki ben anlamadım :) Mesela benim bilgisayarımda kardeşimde oynuyor diyelim ha ben ha o ne fark edecek ki. Kaldı ki bunu nasıl anlayacaklar :)

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sikayet ediliyor,chatten o hesapta o kisi olmadigi belgeleniyor vs. basina gelenler oldu,dusman cok oyunda malum:rolleyes:

vimma bunu beğendi.
  7. TEHLİKE

TEHLİKE User

Önce gitsinler botçuları banlasınlar :) Herneyse:))

Konu sahibinden özür diliyorum:) KIYAMET Genel sorulara açtığım konuma da bakabilirmisin rica etsem :)

vimma ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.