Aynı klan farklı şirket?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşım MMO da şuan general ve benim general olmam için kendisi VRU ya geçicek o orada general ben ise burada general olucağım fakat ufak bir takıntımız var eğer o VRU ben MMO olursam cubikon v.b. yerlerde pet kamimiz birbirimize işler mi?

2. Her durumda kami düşmana etki eder.

3. Merhabalar;

Düşman şirketlerin attığı pet'in kamikaze modu haritalarda birbirlerine etki ediyor.Bir kaç özel haritada etki etmiyor diye biliyorum Örn. Hades kapısı gibi:).

İyi forumlar.

4. Pvpde etki ediyormu ? :D

5. Merhabalar;

Evet pvpde de etkili:).

İyi forumlar.

6. Yandın sen
    yandın sen her seferinde petin patlayacak :))Ts de iseniz aynı anda kami atın bizim klanda da var düşman şirketten oyuncular gülü seven dikenine katlanıyor :))

7. arkadaşın generalken şirket deişicek ve hala general olabiliceğinden emin mi acaba en azından 500 milyon gibi bi şeref puanı düşücek tahminimce

8. hayalperesetlik işte :D

9. Rütbe puanı yüksektir değiştirdiği şirkete göre hesaplamıştır ...Olabilir bizde ki Albay rütbesi olan birisi şirket değiştirdiğinde kurmay albay olabiliyor . Kamikazenin zarar verip vermeyeceğini hesaplayan birisi rütbe puanlarınıda hesaplamıştır bence :))Rütbe kasmak zor birşey değil

10. daha kamikazenin ne işe yaragıdını bilmeyen bi general varsa o general şirket deiştinde hala general olabiliyosa öbür şirkette sıkıntı var demektir :)

11. Sana 1 hafta sonra ikimizinde resmini atıp yollasam hatta serverimizee çağırsam ozaman nediceksin kardeşim ?Bilip bilmeden konuşma
    Generaliz diye herşeyi bileceğiz anlamına gelmez ha şuda varki merak etme kamilerin işlediğini bende biliyorum ama darkorbitte zaman zaman değişikler yapılıyor bunada bir çözüm bulmuşlardır düşüncesiyle sordum..
    Aynen öyle kardeşim biz her şirketin albay,kurmay,tüm ve general rplerini biliyoruz arkadaşım geçtiğinde 500 bin fark olucak onuda max 10 güne rahat kapatıcağımız için problem yok diğer arkadaşlar gibi düşünmeden konusmadığın için teşekkür ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.