Duyuru Aynı koşullarda VS!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve -PARS- tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -PARS-

-PARS- Guest

Bu başlık altında adminlerimizle VS etkinliği konusunda yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için değerlidir. Sizden ricam saygı çerçevesinde ve kırıcı olmadan çözümcü yorumlarda bulunmanızdır.
    Konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Hepiniz bizim için değerlisiniz!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2015
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  2. Adminim biz sizlere ne kadar çözümcü olsakda siz boş görüyorsunuz.

Geçen 6 maddelik fikir istediniz bende verdim. Ayrıca o 6. maddenin altına ekledim insanlara vaad ettiğiniz şeyi tam anlamıyla gerçekleştirmezseniz kitle hayal kırıklığına uğrar.

Fakat beni dinlemediniz bakın ne oldu ben yayındaydım yayını dikkatle izledim 559 u geçmedi izleyici sayısı.

Geçen sefer genel %75 lik indirim dağıtsaydınız yani tek gemilik kodlar değil her geminin kullanacağı kodlar verseydiniz yayın sonunda o yayın coşardı 1000 i de geçerdi.

Sürekli spam yapanlar sürekli küfür edenler vardı bir kaç moderetor koysaydınız yayına bu kadar izdiham olmazdı.

Bu konularda biraz acemisiniz sanırım.

Size bir önerim var:

Titan admin ile sen yani pars admin vs atın kazanan AYRAN içsin kaybeden ACI BİBER , VASABİ veya MEKSİKA BİBERİ bunlardan birini seçin bu acılı tatlardan birini yesin ne dersiniz ?

Her ölen 1 defa acılı yiyecek her kazanan SOĞUK AYRAN yudumlayacak ?

amaç kaybedeni kanser etmek :D

Ayrıca kod verirseniz YAYIN SONUNDA BÜYÜK ŞEYLERİ GENEL KOD olarak verin.

Son düzenlenen: 18 Ağustos 2015
  3. Al bi gereksiz twicth daha :D Biz oyunda adam kalmadı diyoruz daha twcith derdindesiniz. 1 damacana su içselerdi izlerdim belki.

kadir1109 bunu beğendi.
  4. -PARS-

-PARS- Guest

Admini yen ve 1 damacana değil 2 damacana su içelim :)

5. -PARS-

-PARS- Guest

Acı biberi haftaya yayınımızda yiyeceğiz. Her şey çıkarla olmamalı. Bizler 18.00 deki yayını sizler için 20.00 alıp gece 12.30 de evde oluyorsam siz oyuncular için. Sizin için verdiğimiz emekleri kodla kıyaslamayın lütfen.

6. Hocam çıkar değil siz kitleyi elinizde tutmak istiyorsanız ilk önce yayına ve oyuna , oyuncu çekmeniz gerekli.

Sizin işinizde zor fakat dediğim gibi kodlar tek kişilik değil genel olmalı...

Oyunada yeni haritalar yeni yaratıklar getirin sıkıldık :)

Yada şu olabilir

Chatde bilmece ile şampiyona haritasına 20 adet gemi alacaksınız.

2 admin gemisi grup olacak

2 ADMİN vs Server OYUNCULARI

Adminlerin dp si 5 milyon olacak kalkanlarıda.

vuruşlar maksimum 450.000 olacak

eğer tüm oyuncuları yenerseniz:

Ufak bilmece soracaksınız :) yeni oyuncuları çağıracaksınız :)

2 admin olarak yenilirseniz:

2 admin 1 tane ACI BİBERİ yesin ? buna ne dersiniz ?

Son düzenlenen: 18 Ağustos 2015
    Darion26 bunu beğendi.
  7. Bu sözleriniz sizi yenemeyeceğimizden dolayı mı yoksa :) Kendinize olan güven mi ;)

Ayrıca kod kısmına gelince kodlar bence de genel olmalı.

DODGEVİPER önerisine de katılmıyorum.

8. Teşekkürler...

9. Büyük ihtimal adminler full elit girecek önüne geleni kesecektir. Herkese yenilseniz 5 damacana suyu nasıl içeceksiniz. Mideye kova yerleştirmediniz ya :D

Siz oyun yerine twcithe adam toplamaya çalışıyorsunuz fakat oyunda oyuncu azken twicthe nereden adam gelecek? Oyuncuların fikirlerini önemsememeniz sizin kaybınız.

10. ben buyuk bardak suyu hangar elen ücret egişim içtim gerek yk :D

11. (Patiq)

(Patiq) User

Adminler pro deyılkı bu vs nedır anlıyamadım ne cambazlıklarla oyuncular var oyunda admınlerı gozu kapalı yenmelerı gerekır benım dusunceme gore bosa ws atmıs olurlar full olsa bıle admınler her serverde full olanlar var,, bu arada admın arkadaslarım sız hedıye olarak LF4 verın bak oyuna ılk baslıyan kucuk gemı bıle nasıl o hırsla kesıyor sızı bıraz hedıye dağıtın

12. admınlerden ne ıstıyosunuz ya )) vasabı falan )) defalarca yazdım oyun zor oldu lf4 cıkması ıyı onları 16lvl(ırısler kalkan vs) yapmak cok kotu bı fıkırdı 5-1 5_2 5-3 ıyı ama cekısme ortamı olsun dıye sadece 1 sırketın elınde dıger sırketlerde yok rutbe sıstemı benım ıcın sorun degıl ama bı baskası yenı ouncu sureklı hep aynı rutbede kalıcak bunlar en buyuk sorunlar rutbesı yuksek olanlar kızıcak bana ama gercek ayrıca zaten herkezın ızledıhı kayıtlı oldugu youtubeden canlı yayın yapmıyorsunuz orda kayıtlı bı seyırcınız var zaten canlı yayın dıye hemen cıkıyo ınsanlara fazla zorluyosunuz sevgınınde bı sınırı var bı yukarı bı aşagı 1000 kısı toplayamazsınız sonra

13. DraydiBoy

DraydiBoy User

Pars modum sizin normal gemi bile almanız admin gemisine bedel :D gemiyide geliştirip 16 lvl yaparsınız siz :D belli olmaz yani sizin işiniz bu arada gecen hafta TR4 niye gelmiyorsunuz diye soru sordum hep cevap yok gene soruyorum TR4 neden gelmiyorsunuz ? bizide alın arenaya bizde kapışalım :). VS hakında bence oyuncular daha fazla icecek :D

14. zorask

zorask User

Bu oyunu ilk 2009 oynadım oyun çok zevkliydi o zamanlar böyle kodlar etkinlikler kampanyalar vs şeyler'de yoktu ama haritalar full doluydu oyuncular arsında çok büyük uçurumlar yoktu. Şimdi ise her şeyler var kampanya etkinlik vs ama serverler boş. Sebep oyuncular arası uçurum 1,500 vuranla 150,000 vuran aynı haritalarda geziyor Yeni başlayan nefes alamıyor oyundan soğuyup bırakıyor. elitler haritalar boş dolaşıp geri çıkıyor. oyuncuları bir şekilde ayırıp sınıflandırmazsanız buna çözüm gelmezse isdediğiniz kadar etkinlik yapın boş. 6 tane tr serveri var toplasan 6 bin oyuncu cıkmaz serverler birleşmiyorsa 7'ci (yeni kayıdı olmayan) ortak serveri kurun kendine güvenen en iyi olduğu serverden buraya bağlanarak oynasın.

ÇORBACI bunu beğendi.
  15. Atlantik

Atlantik User

Selam,
    Eşit koşullarda savaştan sonra kaybeden oyuncu su içsin; kaybeden admin oyuncuya elit malzemelerden ödül dağıtsın...daha etkili olabilir.

16. selam
    gene olumsuzluklar ekibi iş başında , yav bir sakin olun , biraz olumlu fikir verin . adamlar vs atmak istemiş renk gelsin demiş değişiklik olsun demiş . ufak bir ödül ile bence gayet mantıklı ve odülüne göre cezbedici olabilir. vs atılacak rakibe göre adminler bir kaç gemi hazırlarsa eziğe ezik gemi güçlüye güçlü gemi ile karşılaştılar mı tadından yenmez .

oyuncu azaldı diyorsunuz; oynayan oynuyor adam izine cıkmış tatilde veya okulda veya çalışıyor , çoğu iyi oyuncu akşamları giriyor oyuna kimide gece . kafalar rahat olacak ki oyuna girilsin memleketin bunca sıkıntısı varken ister istemez herkesi biraz etkiliyor.

bence bu başlık yeri değil ama fikrimiz soruluyor ise yazmak lazım : şu olabilir yeni başlayanlar gemi kasmaya çalışanlar (en az bir sene sürüyor) seviyelerine göre aldıkları her ödülü fazla olarak alsınlar , 5 seviye aralıklar ile bonus değerleri git gide azalsın 20 lvl olan şu anda alması gerekeni alsın . açtıkları kutular fazla bonus versin , kappa ve zeta oranları onlar için düşürülebilir .
    saygılarımla

17. selamın aleyküm
    bu twich yayınlarını biraz geriye çekseniz internet cafe veya başka bir yerden oyuna giren kişiler yada evinde bilgisayar olmayan arkadaşlar (buna bende dahilim)bu etkinliklerin hiçbirisine katılamıyor saat 20.00 yerine bu twich etkinliklerini saat 18.30 veya 19.00 yapamazmısınız?

18. Öneride bulunduk vassabi önerdim amaç milleti eğlendirmek ?

Adminler yakın zamanda bunların önüne geçileceğini söylemekte.

Twitch yayınını izlersen görürsün zaten.

19. Adminim herhalde önceki vs'deki yorumumu okumadınız? Dediğim gibi canlı yayını takip etmedim, bunu da takip etmeyeceğim. Tabii Dodge'nin en üstteki yorumunda dediği gibi herkesin kullanabileceği bir kod olsaydı sadece 1 kişi değil, tüm twitch'dekiler ve ben yararlanacağız. Aynı zamanda 1000 yerine 2000 falan olurdu tahminen.

Prophecy bunu beğendi.
  20. ELFİDA___

ELFİDA___ User

değil kod gemi verseler o eziyeti çekemem:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.