Duyuru Aynı koşullarda VS!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve -PARS- tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok haklısın

2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

işallah damacana damacana su içerlerr:):)

3. I_love_RAP

I_love_RAP User

Herşeyi bi tarafa bırakında şu program kullananları, kamufle görenleri kısaca oyunu bi temizleyin artık, yıllardık bıktık artık, adamların ya admin tanıdığı var, yada bigpointten torpilli, yazık verdiğimiz emek ve paralara, bir tane babayiğit yokmu bunları banlasın, ben global-6 da oynuyorum ve artık sıkıldım bunlardan, bu botçular ve hile yaparak oynayanlar temizlenene kadarda gemiye el sürmüyorum, alın oyununuzu başınıza çalın.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

günaydınn arkadaşım sakin oll zamanla düzelirr:)

5. biraz uzun yazıcam ama belki 1-2 mod veya admin okuyup da cevap verir,

Şuan oyunu oynayan kişilerin yüzde 90 ı oyunu eskilerden beri oynuyor, çünkü oyuna gelen yeni adam tutunamayıp oyunu bırakıyor, eskiden x-2 den x-4 e geçebilmek için yanımıza güçlü biri gelsin de onunla geçelim diye beklerdik, x-4 te sibelon kesen adam o haritanın kralı olurdu, gruplar 4 kişilik 5 kişilik olurdu, portal resmen adam kaynardı, çünkü güçsüzlerin yanında güçlüler de bulunuyordu, güçsüzler de o rekabeti savaşı görünce hevesle kasılıyorlardı

şimdi ise x-2 x-3 x-4 te yarım saat boyunda 15 tane adam kesme görevi olsa kimse o görevi bitiremez, herkes pvp ye atmış hesapları petler oynuyor artık oyunu, adam 3 hafta oyunda yok gibi kutu topluyor, 1 hafta varını yoğunu harcayıp güçsüzleri oyundan soğutuyor. eskiden istila kuyruğu beklerdik istila kuyruğu, şimdi istilada 1 tane adam bulamazsınız 2-3 wave geçince, istiladan 15 m kastım diye çıkanlar olurdu inanmazdık biz kastığına, oyun artık elitlerin kapı bitirip x4 rsb yarıştırma oyununa döndü, ama darkorbit oyuncu kazanmıyor, sadece ayda 1 ayda 1 oyuncu kaybediyor, 4-5 senede gelinilen durum ortada, bi 4-5 sene sonra oyunun biteceği malum.

HEE, olur da darkorbit ( şu almayadaki yönetici kısım az uğraşırsa) güçsüzler için adam akıllı, rahatça kasılabilecekleri, mesela x-3 teki yaratıkların aynılarının bulunduğu bir harita yapıcak, ama verdiği uridum yarısı kadar olucak, ama kimse kimseye saldıramıycak, kasılmak isteyen adam orda kasılacak, bu yeterli olur mu? Tabiki olmaz çünkü orada kasılacak adam sayısı 5-10, DARKORBİTİN reklama ve yeniliğe ihtiyacı var, oyun düzeni güçlü kişiler için gayet güzel, her şey gayet dengeli, fakat güçsüzler için oyun çok zor, reklam ile güçsüzlerin sayısı artırılacak, haritalar yine dolacak ve oyunun tadı eskisi gibi olacak. bana sorarsanız geç kaldınız adminler. twitch te diğer oyunların sahip olduğu gibi kitlelere sahip olma ihtimaliniz yok, hele ki bu aksaklıklar sürdüğü sürece hiç yok.

sonuç olarak oyunun daha iyi olması için NE GEREKLİ diye sorarsanız bana çok BASİT ve ADALETLİ bir yöntem sunucam size;

TR1 TR2 TR3 TR4 TR5 TR6 sunucularının her birinde, herkesin 1 oy kullanabileceği şekilde oy kullanma sınırının 6-7-8 lvl olacağı şekilde bir oylama başlatın

HERHANGİ BİR TR SERVER I İLE BİRLEŞMEK İSTER MİSİNİZ? (EVET oyunun geçmesi için yüzde 70 evet gerekli, herkes kendi gemisiyle ismiyle ve klanıyla geçiş yapacak)

YÜZDE 90 bu oylamada 5 tane sv den evet gelecek, birleştirin bakalım 3 tane TR server ını haritalar ne oluyor, klan savaşları neye dönüyor, rekabet ortamı ne kadar artıyor

Ama darkorbit bunu yapar mı, yapmaz çünkü bu fikirler sadece forumlarda çürüyor, herhangi bir admin bu fikir kabul görse bunu almanyaya iletir mi, bence iletmez, iletmediği sürece oyuncular debelenir durur bikaç sabit oyuncu ile.

6. tr1 de de durum aynısı dostum ama dediğin gibi yeni haritalarda bitmeyen baskınlar, ve bu yeni haratalarda oynayan oyuncular zaman içinde 1-2 1-2 oyunu bırakıyorlar, amaç yeni haritalarda oyunu bırakanların yerini dolduracak eski harita oyuncusu kazandırmak ama anlayana

7. I_love_RAP

I_love_RAP User

ne günaydını arkadaş, ne sakin olacam, zaman dediğin yıllardır böyle, sen memnunsun bu durumdan anlaşılan.

8. ELFİDA___

ELFİDA___ User

susmaa bağırr daa sinirlerine hakim oll yazık duyan olurmu almanyadan birileri:)

9. I_love_RAP

I_love_RAP User

senin hoşuna gidiyor galiba, adını söylesene, hangi serverdesin, sende onlardansın galiba :)

10. FeFerrous

FeFerrous User

Oyuncular arasında 3 veya 4 seviye fark olunca (tercihim 3) eminim oyunda bi denge gelebilir server da oyuncu artar ve daha eğlenceli bi hal olup düşük seviye oyuncular nefes alıp rahatlıkla kasılabilir. Oyunda parayı herkes basmıyor. full elit olmak için tonla para basan var bunada pek bişey yapamazsınız zaten. Yani demek istediğim şu ; Oyunda 200.000 vuran oyuncu 2.000 vuran oyuncuyu kestiği sürece bu oyun çöpleşecek.. Yakında MMORPG tarzında edit silahlar da gelir yakında :D

11. Gb2, Buyuk biritanya 2 sunucuna beklerim o zaman takım liderim nick »*«ÐΛЯKη£SS»*« 2 damacana suyu bulundurun :) gelmezseniz darılırım ama :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.