aynı loncadan oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -lazbela- tarafından 6 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -lazbela-

-lazbela- User

biri marslı biri venüslü

2 side aynı loncadan

3-1 haritasında marslı venüslü lonca arkadaşını neden keser

buyurun size 10 puanlık uzman sorusu

resmini cektim supporta atsam ne olur daha önce attım bana pushing dersi verdi

2. Merhaba ,

Genel olarak resim pek etkili olmuyor fakat siz yinede durumu anlaşılır olarak yazarak resimleri support'a yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. -lazbela-

-lazbela- User

neyi anlaşılır olacak ki onu anlamadım

bu harita şirketin 1 haritası saldırıya korumalı :)

2 si aynı klanda

1 değil 3 sefer kesti elemanı şimdi bu resme bu isme bakarak adamın ne yaptığı anlaşılmaz mı yani

4. SİSTEM

SİSTEM User

Kim kimi kesiyorsa farketmez 2 oyuncununda isimşerini ve pilot profillerini yazarak supporta puşing incelemesi için atarsanız incelenir tabiki ilk gelen mesaj puşing için oluşturulan standart mesajdır siz yazdıklarımı ilave ederek deneyin.

5. Merhaba ,

" 2 farklı şirket oyuncusu fakat aynı klanda olmalarına rağmen MMO'lu olan VRU şirketindeki klan arkadaşını kesiyor pushing yapıyor olabilirler incelenmesini rica ediyorum " şeklinde yazıp resimide yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. -lazbela-

-lazbela- User

aynı şekilde attım cevap geldi

gelen cevaptan anladığımı yazayım

bu oyunda

bot serbest
    makro serbest
    ctrl yapıp adam kesmek serbest

ema buz roketi ne onlar işlemez ama biz satar sizi kandırırız

de pushing neden serbest olmasın bana verilen cevaptan bunu cıkardım

daha fazla yazıpta sinirlerimi zıplatmayayım

neyse kıyamet ilgine teşekkür ederim en azından denedik ama neyse

bakarsın yakında bende bunlara uyarım ne gerek var namusunla oynayıp eğlenmeye değil mi bunların yaptığını yap eğlenmene bak :)

titans___ bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

İlk olarak resimle kesin bir işlem yapılır demedik daha çok video çekimleri geçerli oluyor. Ben sadece elinizdeki kanıtla bildirmek istiyorsanız support'a bildirebileceğinizi söyledim. Bahsettiğiniz olayı video'ya çekip yollayabilseydiniz eminim daha farklı olurdu.

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.