Aynı pet tasarımının sürekli çıkması sorunsalı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DRONES tarafından 8 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mavi ve Kırmızı ganimetlerden aynı tasarım çıkmasına gerek yok paralar boşa gitmesin değil mi?

1. Kesinlikle katılıyorum.

100,0%
  2. Ben anlamıyorum para tuzağı diye almıyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRONES

DRONES User

Bir ay öncesinde paymentten mavi anahtar aldım ve aynı pet tasarımları üst üste çıktı aynı tasarımdan 3 adet var diğer tasarımlarda aynı şekilde supporta bir hatamı var yeşil kutulardan benzer şekilde aynı tasarım çıktığında otomatik 10k uridium veriliyor mavi veya kırmızı sandıklarda neden böyle bir durum olduğunu sorduğumda farklı hangarlarda kullanmanız için denildi. Bigpoint 10tane aynı pet tasarımını satsa kaç kişi alır ? yada desem ki size üç tane spectrum arktik tasarımı satıyorum üç tanesi 750 değil 250.001 uridium desem mantıklı oluyor mu ? satıcı kurnazlığı yapılıyor ben ne yapayım 10 tane aynı pet tasarımını mermi desen değil dosya desen değil atlama kuponu değil ki hani çöpte olsa bir işe yarar zaten 1 tanesini kullanıyorum bir diğerini neden çıkartıyorsun kutudan? Güncelleme gelmeli ve bu hata bir an önce güncellemeyle ortadan kaldırılmalı mavi anahtar ve kırmızı anahtar açmaya korkar oldum yine aynı tasarımı verecek diye. Oylama da ekliyorum.

2. DRONES

DRONES User

güncel.

3. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.