aynı şirket sıkanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. evet

oy sayısı 6
    66,7%
  2. hayır(nedenin yazın)

oy sayısı 2
    22,2%
  3. geliştirilebilir(yazın)

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw adamlar sırf arkadas diye yeda tanıdık diye adama düşmana adam kestiriyor bu da bir nevi pushıng değil mi bnm şirketimden olan adam bana sıkıyor düşmanla birlikte ve bunu sürekli yaparak öbür düşmana adam kesiyor bnce bunun önüne geçmek için bu şekilde yapıp kesen dostlarada eksi şeref yazsın diyorum.

sizce olsun mu?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bunun için yapacak birşey yok sanırım seninde oyunda güçlü bir tanıdığının olmasından başka çaren yok diyebilirim

3. oyun bu ona bakarsen cubiye x4 sıkan adamın cubisine sıkanı duşun ben kesiom şahsen sıkanı neden ersen haritada boş cubi var benim emegimi çalmasın onu kesin boş cubileri .

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Farklı şirketteki oyuncular aynı , Klanda olabiliyor bu durumda size aynı şirketten kişiler dalabiliyor. Eğer önce size saldırmasını beklerseniz ve size saldırdıktan sonra keserseniz - Şeref almazsınız. Aksine Şeref puanı ve Tecrübe Puanı kazanırsınız.

Keyifli Forumlar

5. Her zaman sağlamlar kazanır oyunun kuralı böyle bende karşılaşıyorum böyle durumla ama susmaktan başka çare olmuyor.

Ek olarak fikir yetersiz geliştirilmeli.

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bizde bir ara bir klan cübiye sıkıyoruz diye tüm klanlara iç savaş açmıştı niye açtınız dediğimizde şirketinizi değiştirin yoksa oyun oynatmayız demişti :) dediğin durum biraz daha hafif kalıyor bunun yanında ama o zamanlarda çareyi bulmuştuk klansız takılıyorduk iç savaş olmasın diye :) şimdi ise artık düşman haritasında cübi kesiyorlar dediğim kişiler sıkmaya gelen olursada kesiyorlar :)

7. ONURBEY

ONURBEY User

Bu oyunun en çok neyinden rahatsızız:

B.t, h. programları, bug, oyunun donması, bir çok neden var. Ama bunlardan önemlisi, chatte yapılan küfürler.

En gencinden en yaşlısına kadar, ailecek de oynanılan bu oyunda, hakaret ve küfürler hat safhada.

Neden peki; işte ETİK davranılmadığından dolayı.

Kendi şirketine neden sıkıyorsun, hadi sıkıyorsun, neden düşmana da yardımcı olup, ona da kestiriyorsun.

Her zaman söylüyorum; bu bir savaş oyunu ise, savaşmanın da bir adabı olur ya, siperde aynı safta savaştığın birinin dönüp seni vurması gibi bir şey bu.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE KLAN SAVAŞLARI DIŞINDA HİÇ BİR OYUNCU KENDİ ŞİRKETİNDEN HİÇ KİMSEYİ KESEMEYECEK. DOĞRUSU OLMASI GEREKEN DE BU.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.