Aynı şirketten adamların kesince isminin kırmızı olması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve USTA[CEZA] tarafından 25 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Merhaba arkadaşlar ben eicliyim oyunda bazen aynı şirketten adamlar beni kesiyor ve bana daldıktan sonra isimleri kırmızı oluyor ve sorduğumda eksi şeref yemediklerini söylüyorlar. Bu ismin kırmızıya dönmesi bazen farklı şirket aynı klan olunca mesela arkadaşı mars kendi eic ilk marslı bana sıkıyor sonra eıclı yardım edince eicli de kırmızı oluyor ismen buraya kadar okey belki anlaşılır. Ama iki eicli ikiside klansız birden isimleri normalken bana dalınca isimleri kırmızı oluyo bu nasıl oluyor ekşi şeref yiyorlar mı bilen varsa aydınlatabilir mi ? (Not: Oyuna yaklaşık 8 yıl aradan sonra 2-3 aydır tekrar başladım.)

2. Mineral

Mineral User

Size kırmızı olmaları atış serbest anlamini gösterir.Yani siz keserseniz eksi şeref hanesine yazılmaz .Karşı taraf ise hanesine sizi kestiği için ekşi yazdırır.ilk ateş eden olduğu için.

3. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için:)