Öneri Aynı tasarımdan 2 kere üst üste çıkması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ΛИИKΛ_[гΛ]][170З] tarafından 24 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizcede bu duruma bir yenilik getirilmeli midir

1. Evet

oy sayısı 11
    91,7%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesela kırmızı ve mavi kutu açarken aynı PET tasarımından 2 tane alıyoruz. Bunun bize hiç bir katkısı olmuyor , onun dışında aynı droit tasarımından 10. olanınıda aldıktan sonra tekrar 11. yi vermesinin bir anlamı yok çünkü kullanacağımız bir yer yok , kutu açarken çıkan gemilerde aynı gemi varsa uridium vererek bu hususu düşünmüşler ama droit ve PET tasarımında bu duruma bir müdahale yok. En azından aynı tasarımı üst üste vermemesi gerektiğini düşünüyorum

2. 2. hangarda 3. hangarda kullanabilirsin diroit tasarımlarını ... Mantıksız bir düşünce...

3. İmkanım olsa bütün görsel tasarımları satcam. Boşuna yer kaplıyorlar.

4. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Satmak istediğim 2 tasarım var. Bunları hiçbir gemide görmek istemiyorum. Mesaj olarak sorunu ilettim ama alınan cevap "Bu tasarımları silemezsiniz" oldu. Bunu zaten biliyoruz. Silme butonu getirilmesinden yanayım.

5. anakin5555

anakin5555 User

Ayn ya iki ayni pet tasarimi var +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.